Napsat recenzi

Úžasná dovolená

Recenze hotelu Kolymbia Sky Hotel *** (Řecko - Rhodos - Kolymbia)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 1 177x
Recenze se líbila: 419 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • koupelna s vanou a wc koupelna s vanou a wc
  • pokoj pokoj
  • pokoj pokoj
  • pohled z konce bazénu na venkovní bar a jídelnu pohled z konce bazénu na venkovní bar a jídelnu
  • výhled z balkonu výhled z balkonu

Pro nás to byla rozhodně nezapomenutelná a naprosto úžasná dovolená. Určitě se vrátíme.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Byli jsme ubytováni v pokoji ve druhém patře s balkonem, ze kterého byl nádherný výhled na areál hotelu a v pozadí moře a hory. V pokoji byla klimatizace, lednice a trezor zdarma. Bylo zde čisto, každý den jsme měli vyměněné ručníky a hlavně vynesený odpadkový koš :) (v Řecku je úzké kanalizační potrubí, toaletní papír se nesmí splachovat) Pokojské byly příjemné.

Pozn.: Některé pokoje v přízemí měli vlastní bazének, ovšem tyto pokoje byly směrované na zadní část hotelu, kam v podvečer dopadal stín. Někteří hosté si stěžovali, že z této strany hotelu je cítit kanalizace. Další poznatek byl, že v přízemních pokojích se občas objevoval hmyz, který je podstatně rozměrnější než hmyz u nás.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Strava probíhala formou bufetu, jídlo bylo pravidelně doplňováno, takže se nestalo, že by na nás nezbylo. V nabídce jídel se vždy dalo vybrat. Podávali se masa, rýže, těstoviny, polévky a saláty, vždy na několik způsobů. Nechyběla zelenina, ovoce a také sladké dobroty. Dva dny v týdnu byly řecké speciality jako suvlaky, gyros apod. Jediné co nás mrzelo, že snídaně nebyla nijak obměňována, každé ráno v nabídce volská oka, míchaná vajíčka, slanina, párky, pečivo, müsli atd. Káva byla ovšem výborná :)

Co se týká pití, tak v době jídla si každý natočil dle vlastního uvážení - pivo, víno červené i bílé, džusy a limonády. V mezidobí se pití objednávalo na baru u sympatických barmanů. A vedle baru se nacházela samoobslužná mraznička se 4 druhy zmrzliny.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

V hotelu jsou dva bazény - dětský a klasický. Voda čistá a nebyl z ní cítit chlór. K dispozici byly lehátka a slunečníky zdarma, mohlo by jich být ale více, protože se stávalo, že si hosté lehátka "zarezervovali" ručníky a pak se třeba půl den neukázali. Méně odvážní si tak radši lehli na osušky na trávník. Ale i ležení v něm bylo pohodlné. Zahrada je pěkně udržována. V areálu se nachází také tenisový kurt a dětské hřiště. U jídelny a venkovního baru bylo zastíněné posezení a pan majitel velmi pečlivě dohlížel na čistotu a upravenost. U baru hrála hudba a o zábavu se měli starat dva animátoři. Jejich činnost ale byla mizerná, nedokázali hosty upoutat a zapojit do aktivit. Ostatní personál hotelu byl skvělý, příjemný, prostě super lidi. Komunikace probíhala v angličtině.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Písčito-oblázková pláž se nacházela cca 100 m od hotelu. Hned při vstupu se nacházel stánek s nabídkou vodních sportů a dvě sprchy. Postrádali jsme ovšem bar. Lehátka a slunečníky byly za poplatek, ale my jsme je vůbec nevyužili, leželi jsme na písku nebo na oblázkách. V podstatě pláž byla písčitá, před mořem byl tak 1,5 m pruh oblázků a v moři byl zas písek. Moře bylo krásně čisté, takže jste i několik metrů od pláže viděli na dno, které ovšem už bylo několik metrů hluboké. Pozvolný vstup do moře se nacházel na konci zátoky, tam už ale bylo lepší mít obuv do vody. Přímo u útesu bylo výborné šnorchlování, spousta krabíků, duhovaných rybiček a živých spirálových mušlí - Z MOŘE SI NIKDO NIC NEODNÁŠEL!!!! Je to takové nepsané pravidlo.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Hotel se nachází v klidné části města Kolymbia, centrum je vzdáleno tak 800 m a večer to tam opravdu žije. Spousta taveren a obchodů se širokou nabídkou sortimentu. Pár metrů od hotelu jsou dva obchody, které nabízejí rozšířenější nabídku než obchůdek v hotelu. Kdo si troufne jít pod horkým sluncem, může si udělat vycházku na útes u hotelu, případně na vzdálenější přístav, ze kterého je také krásný výhled. Hlavní město Rhodos je vzdáleno asi 25 km a do Lindosu je to stejně daleko, ale na opačnou stranu. Hned u hotelu je autobusová zastávka, autobus do těchto dvou měst vás bude stát 7 euro tam i zpět. V hotelu, u delegáta a ve městě se dá zajistit půjčení auta nebo biku a za jeden den se dá projet celý ostrov.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Za 5 hvězdiček!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 26
z 36 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání