Napsat recenzi

Spokojenost

Recenze hotelu Kolymbia Sky Hotel *** (Řecko - Rhodos - Kolymbia)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 567x
Recenze se líbila: 307 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Byli jsme tam na 11 dní v druhé polovině července. Ještě tam nebylo tolik lidí a bylo to fajn. Personál byl velice vstřícný a ochotný. Ubytovali nás už kolem poledne (přijeli jsme před 11). Doporučila bych si s sebou vzít repelent a něco proti komárům do zásuvky. První noc nám nedali spát. Koupili jsme si v tamním supermarketu Pyrox a ten celkem zabral. Bylo jich méně. Nás už moc nekousali,ale dceru hodně. Stříkali jsme ji pred spaním repelentem a měli v zásuvce repelenty a noc přečkali. Jednou si ráno přispala a za hodinku ji postipali,že vypadala jak když má nestovice. Pomohlo jedině navečer už nevetrat a mít klimatizaci.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Velice mily a vstricny personal. Pokoje standartne vybaveny. Uklid kazdy den a kazdy den menili rucniky. V arealu je mensi detske hriste (klouzacka, houpacky a kolotoc). Detska postylka byla klasicka cestovni s matraci připravena v pokoji. Mohlo by být víc benátek u bazénu.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

U snídaně si šlo celkem vybrat. Pečivo, salámy,sýry, vejce na různé způsoby jogurty....atd. klasika. Obědy a večeře....nejsme nároční, ale moc nám nechutnalo. Jídlo bylo nedochucene, hodně mastné (vařené brambory plavala v oleji). Sice na výběr bylo vždy asi že 3 druhů příloh a 3 druhů jídel, ale i tam jsme měli problém si vybrat co si dát. Párek v omáčce nás nelákal ani pohledem. Saláty byly převážně že sterilovane zeleniny a s lusteninami. Asi 1xdenne byl ž čerstvé zeleniny. Deserty nic moc. Většinou nějaká buchta. Ovoce bývalí cca 2 druhy u oběda a večeře. Ale jako pozitivum jídlo stále doplňoval a i půl hodiny před koncem jste si měli ještě ž čeho vybírat. Dětských zidlicek měli dost. Nikdy se nám nestalo, že by byly všechny plné. Na jídlo je celkem dost velké rozmezí času.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Personál moc mily á ochotný. Celý den byl animační program. Přes den hry í pro děti a večer byly různé soutěže nebo představení.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře je spíš oblazkove. Písek jsem viděla jen na konci pláže u skaly. Ale je kousek a voda je krásné cistounka. U pláže má sousední hotel bar, kde si také můžete koupit pití a občerstvení. Kousek od pláže u silnice je obchod, tak i tam si můžete dojít pro pití.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Je to na konci letoviska Kolumbie. Mensi supermarkety kde mají snad vše jsou pár minut pěšky od hotelu. Centrum letoviska je asi 15minut pěšky. Nechalinjsme se nalákat abysme šli pěšky k 7pramenum,které měli být 5km od hotelu. Je to 7km od hotelu a počítejte s tím že se jde celou dobu podél silnice.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Hotel í dovolená se nám líbilo. Až na ty komáry :-/.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 26
z 36 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

marta: hodnocení hotelu - 20. 8. 2017 9:16

Byla jsem tam velmi spokojena, takové komorní prostředí.Doporučuji všem, kdo má rád klid. Komáří tam v dobu mého pobytu nebyli. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání