Napsat recenzi

Apollo hotel - pěkná dovolená

Recenze hotelu Apollo Hotel *** (Řecko - Lefkada - Vassiliki)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 1 072x
Recenze se líbila: 309 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Vstupní hala hotelu Vstupní hala hotelu
  • Pokoj obr.1 Pokoj obr.1
  • Pokoj obr.2 - koupelna Pokoj obr.2 - koupelna
  • Pláž u hotelu + stavba přístavu Pláž u hotelu + stavba přístavu
  • Pokoj obr.3 Pokoj obr.3
  • Pokoj obr.4 - balkónek Pokoj obr.4 - balkónek
  • Venkovní jídelna + kočky Venkovní jídelna + kočky
  • Porto Katsiki - 6. nejkrásnější pláž na Světě Porto Katsiki - 6. nejkrásnější pláž na Světě
  • Pohled na hotel z baru u bazénu Pohled na hotel z baru u bazénu
  • Hotelový bazén Hotelový bazén
  • Pohled z jídelny na bar a bazén Pohled z jídelny na bar a bazén

Na to, že jsme byly na Lefkadě poprvé tak docela spokojenost. Hotel vcelku pěkný i když je vidět, že je starší (jednotlivé pokoje se rekonstruují).

U hotelu není nic moc k vidění, a proto jsme si půjčili auto a procestovaly celý ostrov (bez auta ani ránu).

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Ubytování jsme nijak moc neřešili (do hotelu jsme se většinou vraceli k večeru a spíš jsme ho měli na přespávání, většinu času jsme trávili venku), i když bylo vidět, že máme starší pokoj. Pokoje v hotelu procházejí postupnou rekonstrukcí.

Každý den se v pokoji uklízelo (výměna povlečení, ručníků, atd.)

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Stravování jsme měli formou polopenze, která mám bohatě stačila. Každé ráno bylo na snídani to samé, ale člověk si mohl vybrat z několika druhů. Ať už to byly různé marmelády, salámy, sýry, jogurty, lupínky, vejce, atd.

Zdarma byl ke snídani i džus. Na večeře jsme se vždycky těšily, protože byly moc dobré. Hodně často jsme si dávali výborné zapečené těstoviny. Večeře se opakovali jednou týdně a jelikož jsme zde byly 11 dní poslední tři dny jsme měli to samé co minulý týden, což nám ale vůbec nevadilo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Vybavení hotelu odpovídá lokalitě a stáří.Všude víceméně čisto. Personál hotelu byl ochotný a stále usměvavý.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

U hotelu se nachází dvě malá oblázkové pláže a nádherným azurovým mořem. U hotelu je i bazén. Na plážich u hotelu jsme byly jen málo kdy, spíš jsme vždy vyrazily na pláže na západě a severo-západě ostrova, která jsou opravdu překrásné.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Okolí hotelu bylo vcelku pěkné až na právě probíhající výstavbu nového přístaviště pro lodě nedaleko od hotelu. Jelikož řekové většinou dodržují odpolední siestu od 14 od 18, tak se většinou stávalo že jeřáby a zbiječky byly slyšet ráno dopoledne a poté od 18 hod až do noci, což nebylo úplně ideální.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Dovolená na ostrově Lefkada se mám líbila hlavně kvůli tomu, že jsme měly zapůjčené auto a mohli se podívat na ty nejkrásnější pláže v Evropě.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 13
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Lefkada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání