Napsat recenzi

Hotel Apollo - Lefkada

Recenze hotelu Apollo Hotel *** (Řecko - Lefkada - Vassiliki)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 2 351x
Recenze se líbila: 413 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 2
  • Zástrčky ze zdi i s dráty Zástrčky ze zdi i s dráty
  • .... nevadí .... ?! .... nevadí .... ?!
  • .... mohli jsme dopadnout i hůř! Naši sousedi museli splachovač "lovit" uvnitř (na zachování manikúry zapomeňte) .... mohli jsme dopadnout i hůř! Naši sousedi museli splachovač "lovit" uvnitř (na zachování manikúry zapomeňte)
  • "Lehce" nekompletní "Lehce" nekompletní
  • Plíseň všude Plíseň všude
  • Použitelná jen v určité poloze......... Nebojte, naučíte se ...... nic jiného Vám v Hotelu Apollo nezbyde Použitelná jen v určité poloze......... Nebojte, naučíte se ...... nic jiného Vám v Hotelu Apollo nezbyde
  • Příjemné venkovní posezení na terase Příjemné venkovní posezení na terase
  • Lednička už přesluhuje..... navíc dvířka od mrazáku pro jistotu neobsahuje vůbec a ..... teče ..... takže si nic nenechávejte v její blízkosti Lednička už přesluhuje..... navíc dvířka od mrazáku pro jistotu neobsahuje vůbec a ..... teče ..... takže si nic nenechávejte v její blízkosti
  • Největší výběr byl marmelád! Ale nenechte se zmást - všechny chutnaly stejně a mírně se lišily jen barvou Největší výběr byl marmelád! Ale nenechte se zmást - všechny chutnaly stejně a mírně se lišily jen barvou
  • "Chutný" džus (něco jako vitacit různě ředěný) a jeho ještě chutnější servírování "Chutný" džus (něco jako vitacit různě ředěný) a jeho ještě chutnější servírování
  • Zátiší v jídelně Zátiší v jídelně

Hotel neodpovídající deklarované kategorii (a to ani na řecké poměry), služby a přístup CK naprosto tristní!

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Zaplacen rodinný pokoj o dvou ložnicích, CK potvrzen a neposkytnut. Hotel se vymlouvá na CK, CK na hotel ...... CK je však ze zákona povinna zajistit služby, jenž garantuje jako poskytoval zájezdu na vlastní odpovědnost a nezáleží na tom, zda je chyba na straně hotelu či někoho jiného. V možnostech CK je zajistit smluvně takové hotely, o nichž ví, že sjednané smluvní podmínky dodržují.

Dle sdělení hotelu je v objektu pouze jeden jediný pokoj rodinného charakteru obsahující dvě oddělené ložnice. CK je prý schopna na jeden turnus prodat tento jeden jediný pokoj klidně i 5krát (opět dle sdělení hotelu). Tohle zkrátka nemůže vyjít ........ minimálně čtyři rodiny - klienti CK, budou nespokojeni ....... no A?

Hotel má své nejlepší roky za sebou a majitel rozhodně není ochoten do jeho obnovy cokoliv investovat. Takže zařízení je staré, ošuntělé, rozbité, chybějící. V hotelu navíc naprosto zapomínají na standardy úklidu, takže po příjezdu nás čekal pokoj se špinavou podlahou, vanou, umyvadlem a odpady plnými vlasů po přechozích klientech. Nutno podotknout, že po upozornění vše projeli savem či podobným desinfekčním prostředkem.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Garantovaná "místní řecká kuchyně" byla zajištěna 1x za 12 dnů pobytu tsatsiki a 1x musakou..... jinak místní kuchyni nečekejte. Máte-li rádi stravování typu socialistické jídelny, pak si přijdete na své ..... budete stát ve frontě s táckem v ruce.

Strava naprosto jednotvárná. Snídaně jsme si museli kupovat v nedalekém obchůdku, protože po třech dnech jsme vařená vejce, máslo, jeden druh sýru, jeden druh salámu (typu dietního), marmeládu a pečivo barvy světlé a tmavé, nemohli ani vidět, natož pozřít. Pokud někdo nedojí pečivo, bude opět vráceno do ošatky pro ostatní.

K večeři salátový bar obsahoval: okurku, papriku, rajče, cibuli ..... zamíchat si musíte sami a olivy či olivový olej nečekejte.

Jídelna navíc opět neodpovídá svým charakterem čistému a hygienickému stravovacímu zařízení.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Veškerý personál, vyjma paní recepční, jenž pochází z Česka a byla jako jediná ochotna problémy řešit, je naprosto neochotný Vám s čímkoliv pomoci, natož pozdravit. Pan majitel se na hosty dívá spíš pohledem, zda-li náhodou nepřišli na večeři či snídani příliš hladoví a rozhodně nemáte pocit, že byste se nacházeli v příjemném rodinném hotelu.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

U hotelu je pláž malinká, oblázková a nic moc (rozhodně nepřipomíná exkluzivní pláže Lefkády), a když přihlédneme k tomu, že se hned v bezprostřední blízkosti hotelové pláže staví obrovský přístav, raději bych na vyžití na tomto místě naprosto nespoléhala.

Za to vše ale nemůže samozřejmě Lefkada, protože ta je samozřejmě naprosto úžasná! Neobejdete se však bez auta, ale rozhodně stojí za to projet a navštívit co nejvíce těch naprosto kouzelných pláží, které Lefkada nabízí.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

POZOR! V bezprostřední blízkosti hotelu se staví poměrně rozsáhlý přístav, takže o využití hotelové pláže nelze při představě příjemné a klidné dovolené naprosto uvažovat.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Katastrofa hotel, katastrofa CK, katastrofa CK při řešení problémů. CK byla dokonce natolik nekorektní, že ani nevyřídila naši reklamaci v zákonem stanovené lhůtě a jedinou kompenzaci, kterou nabídla byla naprosto neadekvátní sleva na příští zájezd, což je z jejich strany nejen směšné, ale i drzé, neboť předpoklad, že bychom jejich služeb využili znovu, je naprosto nemyslitelný.

Lefkada - jednoznačně ANO!!!! Je nádherná!

Ale ne s CK **** s a ne do Hotelu Apollo!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 13
z 16 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Emil: výlety - 17. 2. 2017 9:29

můžete doporučit výlety bez auta, zejména jak je možné navštívit vodopády v Nidri a jak je to náročné. reagovat

Lenka: Re: výlety - 18. 2. 2017 16:45

Výlety bez auta jsme neabsolvovali, ale spousta cestovek působících na ostrově nabízí autobusové výlety. My vodopády ani nestihli :( ....... snad příště. Soustředili jsme se na pláže. Ty nejkrásnější jsou na východním pobřeží, takže jsme jeli od těch severních k jižním...... každý den jednu či dvě - tři. Jsou opravdu okouzlující a úchvatné a každá Vás překvapí jiným druhem písku nebo oblázků a průzračným mořem s padesáti odstíny modré. Jeden den jsme projeli vnitrozemí, hory, vesničky, úžasné výhledy a scenérie....... určitě také velice doporučuji . Lefkada je opravdu nádherná! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Lefkada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání