Napsat recenzi

Klidně doporučím

Recenze hotelu Diogenis Blue Palace Hotel **** (Řecko - Kréta - Kato Gouves)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 236x
Recenze se líbila: 459 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel sice neodpovídá 4 hvězdám, ale za last minute s cenou 12 000 za 11 dní se to hodilo, jiné hotely nebo apartmány v Řecku bez stravy byly ještě dražší.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Po reklamaci původního pokoje nám ho vyměnili bez problému k naší spokojenosti

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Strava byla v pohodě, lidé totiž nevědí, co by snědli. Na jeden talíř si naberou těstoviny, rýži i hranolky, všechny masa, všechnu zeleninu a diví se potom, že je to denně stejné. Já se stravuji dietně a se stravou jsem neměla problém, vše bylo chutné, hodně zeleniny, z ovoce jen meloun spíš žlutý, někdy i červený. Asi 3x jsme dostali i příděl hroznového vína.Ráno byly chutné pomeranče. Na pití jsme si brali pivo, limonády a vše se dalo, alkohol nepiji, ale červené víno si tam také chválili. Na odpolední svačinu bylo pečivo, ale nebylo to pravidlem nebo se na nás nedostalo. Zákusky nebyly - nejím je, takže mi to nevadilo. Ráno tam byly vždycky nějaké piškoty.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Pokoj byl velký s klimatizací v ceně, pěkná prostorná terasa s výhledem na krásný bazén s lehátky kolem, nebyly ani všechny obsazené. Personál byl různého složení, ten,co se nevíce usmíval, byl Řek, jinak tam byly Rusky, Ukrajinky, Gruzínec, Albánci, Polky. Koše vynášeli denně, obden úklid a výměna ručníků, vše bylo dostačující

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Na pláži jsme zabrali "jeskyni"ve stínu, lehátek a slunečníků tam byl sice nedostatek, ale zase neukázněností lidí. Kdyby si tam nedávali osušky a nedrželi si lehátka celý den, tak se dalo klidně prostřídat. Jeli jsme hlavně kvůli moři a to bylo perfektní, pěkné, čisté a teplé, dle našeho měření 29 st., takže jsme nemuseli zabírat žádné lehátko, neboť jsme byli stále ve vodě. Pláž byla přes cestu, takže jsme se chodili napít a většinou se zdrželi tam a pak zase hurá do vody. A ti, co chodili v 6 hod. ráno zabírat lehátka, ať se stydí. Jinak za 6 Euro si každý mohl lehátko a slunečník pronajat.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Vedle je hned supermarket, naproti zmrzlina a vedle supermarketu je další 4* hotel Island, naprosto nerovnatelný, velice pěkný, takže mohu vřele všem doporučit, ale bohužel za úplně jinou cenu a polopenze

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Celkově jsme byli velice spokojení, nejsme totiž typ člověka, který musí neustále ťápat páté přes deváté, i když máme stravu v ceně, tak jíme střídmě, potkali jsme zde nové přátele, pobavili jsme se a nasmáli, což je pro nás priorita. A jestli doporučuji či nedoporučuji? Ať si každý přečte recenze a rozhodne se sám, záleží na každém jednotlivci. My tam jeli kvůli moři a to nás nezklamalo.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 18
z 42 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jaroslav: To snad ne. - 21. 9. 2015 13:06

Doporučil bych cestovní kanceláři, aby zde neprováděla skrytou reklamu na něco, co se nedá nabídnout ani zadarmo reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání