Napsat recenzi

POHODIČKA

Recenze hotelu Diogenis Blue Palace Hotel **** (Řecko - Kréta - Kato Gouves)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 212x
Recenze se líbila: 447 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

DOvolená se nám moc líbila.HOTEL je pěkný, i když dala bych asi spíše 3 hvězdy a nazvala stravování Plnou penzí s nápoji a nemohl by nikdo nic namítat. Pro skromější dovolenkáře naprosto vyhovující. Nejedu na dovolenou,abych si neustále stěžovala, ale odpočinula s rodinou. Všude bylo čisto. Personál kuchyně a jídelny, dle mého názoru trochu šetřil na úsměvu,mimo sympatické Polky, která navíc cvičila AQUAEROBIC A PILATES v bazénu.SLečna recepční a barmani byli milí.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Měli jsme krásný prostorný dvojpokoj pro 5 osob (my byli 4členná rodina) s výhledem

na moře, takže perfektní. Každodenní úklid, výměna ručníků-naprostá spokojenost.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Strava byla sice trochu jednotvárná, ale myslím, že se vždy dalo celkem vybrat.Snídaně,někdy kaše vločková, krupicová, klasické křupíny s mlékem či jogurtem.Výběr marmelád, med, zpočátku i Nutela. Vejce-natvrdo, volská oka, párečky, opakující se tvrdý sýr a salám. SLADKÉ -BUĎ muffiny nebo klasické placky

na plech( opakující se asi 3 druhy)

Dostatek zeleniny. OVOCE-kompot nebo pomeranče.Chléb jen světlý. ČAJ příšerný,

káva a sladké nápoje vše jen z automatu. Obědy-polévka (špatný-jakási voda) ,ale

k 2. se dalo vybrat.MASA měli moc dobrá,ZKLAMání chyběla ryba.TA BYLA jen 2x a ne moc dobrá, něco jako PANGAS a kalamáry. Brambory opečené, špagety každý den, nějaké omáčky a dostatek zeleniny.Výborná byla pečená např. papriky, lilek. Máme rádi zeleninu, takže spokojenost. Občas byla rýže, nějaká musaka. Večeře podobné a vždy výborné melouny, děti postrádaly zmrzlinu-bylo jen želé a jakási pěna.ZMRZKA by asi měla v nabídce all-inkluzív určitě být.AVIZOVANÉ ZÁKUSKY NEdorazil. Alkoholické nápoje-pivo(dobré), víno (nic moc)-bílé,červené,ROSE, OUZO , RAKIJE-celkově žádná sláva.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

TROCHU jsem měla pocit, že nás testuje nový majitel (cca 2 měsíce) ASI šetřil, kde šlo,ale neměli jsme naštěstí žádný větší problém, když chyběl toal. papír.Došla jsem na recepci a vše se dalo vyřešit. ŘEcký večer(ač pěkný), by měl být určitě v ceně a ne chtít po turistech dalších 15 EURO za osobu.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Moře bylo krásné, i když za nás zrovna docela vlny, takže děti do něj moc nechtěly,

Hotelová pláž by snesla trochu více péče, ale šlo to. LEhátek bylo pár, ale kdo si přivstal,

tak měl místo zajištěné. OKOLNí pláže byly asi hezčí a každý si zde své perfektní místečko u moře určitě najde.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Poměrně klidné místo, na někoho až příliš. Mladí by se tam asi nudili, ale kdo nečeká

zázraky, tak to jde. Výlet do KRétaaquaria stojí zato-lze jet vláčkem, busem,ale i pěšky.Děti byly nadšené ze žraloků.Jezdíme přece hlavně za mořem a to je zde moc pěkné. Kdo nemá rád letadla, tak tu létá jedno za druhým celé dny.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Pěkné klidné místo, malý, ale hezký hotýlek, bazén se slanou vodou. Až vychytá nový majitel nějaké mouchy a přestane šetřit na klientech, kteří by se mu pak nemuseli vrátit,

taK to bude moc fajn místo na krásnou dovolenou.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 18
z 42 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání