Napsat recenzi

Dovolená tak nějak......

Recenze hotelu Star Beach Village & Water Park Hotel **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 881x
Recenze se líbila: 448 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dojmy z tohoto pobytu jsou pro nás poněkud rozpačité. Dostali jsme pokoj trpasličích rozměrů přímo v části u bazénu s výhledem na moře. Ač máme muziku rádi, je třeba říci, že od 13, 00 hod do cca 23, 00 hod je celý areál u moře proměněn v jednu velkou diskotéku, takže spíše pro mladé, nebo ještě menší ............... určitě si neodpočinete.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Zřejmě nejmenší pokoj v areálu. Jinak čisto, jednou vráceny ručníky na výměnu až za dva dny.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Měli jsme plnou penzi. S jídlem spokojenost.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Asi jsme měli smůlu, ale na pláži jsme narazili u našeho baru na číšníka, který byl nepříjemný vůči hostům. Bylo na něm vidět, jak jej práce namáhá a řešil to popíjením s kamarády.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Úzká, uměle vytvořená, jedno až dvě lehátka za sebou, Nepěkná. Co se v prospektu nedozvíte - moře čisté, ovšem hodně skalisek pod hladinou a hlavně vlny a vlny. Kvůli nim jsme plavali v moři za 10 ti denní pobyt asi jenom třikrát. Prý je to normální......

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Obchodní třída cca 2 km, obchody a taverny s řeckými a hlavně ruskými nápisy. Někde jsme si připadali jako v Rusku. Taky dobrý ........

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Hotel bychom doporučili zejména mladým lidem, kteří jedou za zábavou a mladým rodinám s dětmi. Oboje skupiny si tam určitě užijí. Těm, kteří hledají odpočinek - jako my- doporučuji se poohlédnout po něčem klidnějším. My to příště určitě uděláme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání