Napsat recenzi

Pěkná dovolená, hlavně špičkové jídlo

Recenze hotelu Star Beach Village & Water Park Hotel **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 112x
Recenze se líbila: 41 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Bungy Jump - 60 euro Bungy Jump - 60 euro
  • Grill v hlavní restauraci Grill v hlavní restauraci
  • Dionysos bar - večerní produkce, přes den bar a drobné občerstvení Dionysos bar - večerní produkce, přes den bar a drobné občerstvení
  • Bufet v asijské restauraci Bufet v asijské restauraci
  • Dezerty - jeden lepší jak druhý! Dezerty - jeden lepší jak druhý!
  • Chuťovky studené kuchyně ve večerním bufetu Chuťovky studené kuchyně ve večerním bufetu
  • Tradiční řecké dezerty Tradiční řecké dezerty
  • Směrovka k asijské rstauraci Směrovka k asijské rstauraci

Pobyt s all inclusive splnil naše očekávání. Klidně bychom jeli znovu.

Hotel spíš pro rodiny s dětmi, těch tam byla většina. Nicméně i ostatní kategorie hostů tam budou spokojené.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Ubytovací budovy jsou rozeseté po poměrně rozsáhlém hotelovém areálu,kterým navíc prochází obslužná silnice - (lze využít podchod) . My jsme bydleli v (asi) nejlevnějších pokojích v budově nazvané "Star Beach City" umístěné za silnicí. Pokoje jsou menší, koupelna je taky malá, ale pokud nemáte těžkou obezitu, tak se tam pohodlně vyspíte. Pokoje byly čisté, s klimatizací, každý den uklizené. Na pokoji trezor, minibar s vodou - doplňovali. Každý den měnili ručníky.

Být ubytovaní na tomto místě se ukázalo jako výhodné - neboť se nás netýkala hlučná hudební produkce zmiňovaná v ostatních recenzích. V hlavním areálu totiž prakticky každé odpoledne hrála hlučná hudba a 2x za týden tam byla megapárty. V naší ubytovací budově tedy byl klid ve dne v noci a dalo se tam v klidu spát i odpočívat během dne. Hned vedle této trochu odloučené budovy byl bazén a hotelový all inclusive bar. Takže občerstvení na dosah.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Jídlo je dle mého názoru největší devizou tohoto hotelu. Vaří opravdu špičkově, jak rozsahem různých druhů jídel, tak i jejich chutí. Hotel má tři restaurace:

1) Hlavní restaurace nabízí asi největší rozsah jídel. Sem jsme chodili na snídani a na večeři. V restauraci bylo vždy několik stanovišť s přípavou jídel před hostem (ráno omelety, palačinky, večer těstoviny, koblihy a případně tématická jídla.

2) Řecká taverna - sem jsme chodili na oběd. Nabízeli takový průřez jídel středomořské kuchyně. Hlavní prvek této restaurace bylo středisko s grilem.

3) Asijská restaurace - sem se dalo jít na objednávku na večeři. Byli jsme jednou, spíš pro úplnost. Kdo má rád asijskou kuchyni, dostane zde základní asijská jídla (sushi, kousky masa s nudlemi, asijské ovoce apod.)

Ve všech restauracích měli i dětské bufety, jídla pro dietáře a vegany. My moc nejsme na fastfoodové stravování, tak jsme šli pouze po kvalitě, která zde byla. Třeba dezerty byly špičkové, to už jsem dlouho nikde neviděl.

Jídlo opravdu vynikající a asi nejlepší věc na tomto hotelu.

Během dne je samozřejmě možné se stravovat u asi 3 barů v areálu. V čase 10-18 h dělají různé sendviče, krevety, kalamáry, nudle, hranolky, pizzu, apod.

Co se týká nápojů, na barech bylo možné dostat jednodušší alkoholické koktejly (rum+kola, apod), pivo (moc nám nechutnalo), víno, z nealkoholických nápojů voda, různé limonády z postmixu (kola, fanta sprite).

Jediné, co nám v celém hotelu přiško neobvyklé, že bylka ve všech barech (i v lobby a restauracích) samoobsluha - nápoje neroznášeli. Nápoje tedy tak 3/5 hvězdiček (mochito nedostanete)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Hotel nabízel velké množství služeb. Kromě ubytovacích budov, restaurací a all inclusive barů zde byly bazény, tobogány, dětské vodní prolézačky.

V areálu hotelu je vestavěn ještě jeden areál, který sice patří firmě provozující hotel, nicméně se na zdejší služby nevztahuje tarif all inclusive. Jsou zde hlavně bary, restaurace, posilovna, různé tetovací salóny, půjčovny vodních dýmek, apod. Je to pojaté jako párty zóna, chodí sem hlavně mladí lidé na diskotéky, které začínají po poledni a končí někdy ve 20, někdy až ve 23 hodin. Předpokládám, že tam jezdí nějací známější dýdžejové a sjíždí se tam lidé z velkého okolí. Ti co bydleli v ubytovacích budovách okolo, tak toho asi měli plné zuby, nicméně my jsme bydleli přes silnici v klidné budově.

Podle mě do této zóny vůbec během pobytu není třeba chodit.

Každý večer hotel nabízel nějaký večerní program, většinou se jednalo o nějaké taneční či akrobatické vystoupení, zpěv, nebo něco podobného. Pro děti bylo půl hodiny před akcí mini-disco. Na hotelu byla skupina animátorů a celý den dělali nějaký program (beach volejbal, apod.)

Na večerní akci bylo asi 60% dětí a v půlce většina odcházela - to nám přišlo takové divné vůči těm vystupujícím umělcům.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Hotel měl dvě pláže a několik útesů, kde byla rozesetá lehátka. Pro hotelové hosty byly lehátka zdarma, pro cizí byla 2 lehátka a slunečník za 20 euro. V okolí moc pláží nebylo, tak tam chodilo dost lidí z okolí. Volných lehátek však bylo dost po celý den. Hotel poslytoval plážové ručníky, které bylo možné každý den měnit na barech za nové.

Na pláži byla část vyhrazená vodním sportům. Nabízeli vodní skůtry, různé jízdy na nafukovačkách, na padáku, apod. Byl zde také autojřáb a bylo možné zde skákat bungy jumping. Všechny atrakce byly za ceny 60 - 80 euro podle počtu osob. Vypadalo to, že v okolí žádné vodní sporty nenabízí, tak tam chodilo obrovské množství lidí i z jiných hotelů a párty zóny. Odpoledne se tam většinou stály na vodní sporty i fronty.

Pláž byla písčitá, jedna byla taková špinavější, druhá byla krásně čistá. Voda byla všude průzračná, vhodná na šnorchlování. Bylo tam spousta malých ryb. Pro děti tam bylo šnorchlování oblíbené.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

V hotelovém areálu udržovaná zahrada, palmy, různé kvetoucí rostliny, za zdmi hotelu byly většinou další hotely.

V sousedství byla motokárová dráha.

Když se šlo směrem do centra blízkého města, tak byly ulice lemovány obrovským množstvím všelijakých obchodů a autopůjčoven. Kdo má rád nakupování, tak si zde užije.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Celkový dojem z tohoto hotelu je velmi dobrý. Hlavními hosty byly rodiny s dětmi. Co se týká národností, byl to takový průřez všeho možného, spíš západní Evropa, Čechů moc nebylo.

Jak už jsem psal nejlépa hodnotíme jídlo.

Klidně bychom do tohoto hotelu jeli znovu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání