Napsat recenzi

Byli jsme maximálně spokojeni

Recenze hotelu Eri Beach & Village Hotel **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 445x
Recenze se líbila: 311 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Tyto tobogány jsou u hotelu zdarma (konec spekulacím). Tyto tobogány jsou u hotelu zdarma (konec spekulacím).

Ideální dovolená pro ty, kteří chtějí mít v dosahu moře,chtějí se bavit, pro rodiny s dětmi co hledají vyžití všeho druhu a nakonec i senioři si zde místečko najdou.

Ubytování  průměrně (3/5)

Jsme 4- členná rodina a měli jsme krásný a větší rodinný pokoj s bočním výhledem na moře a na sousední hotel Star Beach. Tento pokoj se nachází v budově Lobby roomu (taková kulturní místnost blíž k moři) a hned na první pohled to byl novější, prostorný pokoj (4 postele, z nichž jedna manželská s přepažením, dále klasické 2 postele a ještě jedna palanda, tedy celkem 6 postelí) s novým neotřískaným nábytkem, nevrzajícimi postelemi a poměrně velkou koupelnou.A popravdě, co jsme byli u moře v podobných cenových destinacich, nesetkali jsme se s tak pěkným pokojem po všech stránkách. Dvoulůžkové pokoje s přistýlkou jsme neviděli a někdo jiný může mít jiné zkušenosti. Pravidelný úklid

a ručníky denně měněny.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Jídla dost a dle mého názoru si vybere každý, i když např. hroznové víno nebo grepy jsme za celý týden neviděli a po týdnu pobytu či dříve by se vám mohla zdát hlavní jídla již fádní, protože se v malých obměnách prakticky opakovala. Ani jednou se nám však nestalo, že bychom nesehnali stůl třeba venku na terase u moře a to v době ani největšího nášlapu lidí. Fronty se někdy tvořily a to převážně na hlavní jídla a zmrzlinu. Všude čisto, obsluha ihned sbírá nádobí, vždy čisté ubrusy.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Co se týče vybavení nemáme výtky. Je toho zde opravdu hodně, od tobogánů, pinpog.stolů, houpaček, různých automatů, animační programy (i když se dost opakující),

v bazénu i večer na baru, diskotéka pro děti i dospělé. Mladší syn si zde našel kamarády a

vždy se měl kam vrtnout. Jsou zde teď 2 bazény, jeden větší dole se slanou vodou a jeden menší se sladkou nad tobogány (které jsou zdarma!).Není pravda, jak zde někteří uvádějí, že se za ně platí.Zpoplatněny jsou ty větší tobogány u vedlejšího hotelu Star Beach, kde je ještě několik sladkovodních bazénu a v určitých časech pěnová party, kam je vstup zdarma. All inclusiv na baru u Eri beach hotelu by mohl být delší, alespoň do 23h. Nějaké běžné nealko, cola, sprite, apod. Z alkoholu klasika slabší pivo, brandy s colou, možná víno a jejich ouzo, víc moc bohužel nečekejte. Na střískání to ale stačí. Výborná je buchta, která se dává kolem 16h. Třeba míchané koktejly už jedině za peníze u druhého placeného baru,který se otvírá v odpoledních hodinách a koktejl stojí 6 euro.Personál jak kdo, někteří velmi usměvaví, ochotní, jiný si udržují odstup a dělají jen svojí práci. Všude najdete nápisy pouze v angličtině, ruštině a občas v polštině.Taková zajímavost. Na to, že sem jezdí Češi v poměrně hojném počtu a nechávají také vydělat, by se klidně nějaký český nápis, upozornění slušel a to i když nejsme žádná velmoc. A nemyslím si, že takových Poláků je zde víc než Čechů.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Moře je hned u hotelu, což je velká přednost a s kamenitějším vstupem u Eri beach, boty do vody určitě výhoda,ale dá se i bez nich. Další písčitá pláž je u nedalekého sousedního hotelu Star beach. Slunečníky a lehátka u bazénu zdarma a dokonce i na kamenité pláži u moře u Eri beach jsou zdarma i přesto, že je uvedeno, že jsou za poplatek. Je třeba si ráno pospíšit s ručníkem a lehátko obsadit,ale na to kolik je zde lidí není situace tak tragická, že by se muselo běžet už v 5h ráno. Pro seniory toužící po klidu bych doporučil zastrčený sladkovodní bazén v horní hotelové části nad tobogány, kde není tolik slyšet hlasitější hudba ze spodní části.A jsou zde také lehátka a slunečníky zdarma.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Jedná se o rušnější místo, ale velmi příjemné s množstvím rostlin a hned vedle hotelu se spoustou obchodů, restaurací,barů.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Pro nás super dovolená a i když se mouchy vždy najdou, klidně bychom přijeli zase.

Recenze běžně nepíšu,ale tady jsem udělal vyjímku. A snad poslouží všem těm,kteří jsou opravdu na rozpacích zda sem ano,či ne, protože po tom co si lidé zde některé dosti tvrdé negativní recenze přečetli, museli se naprosto zbytečně vyděsit.

Rozhodně tento hotel doporučujeme!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 112
z 212 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání