Napsat recenzi

Eri Beach Hersonissos - září 2013

Recenze hotelu Eri Beach & Village Hotel **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 315x
Recenze se líbila: 425 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hotel Eri Beach Hotel Eri Beach
  • Pobřeží Hersonissos s Hotelem Eri Beach Pobřeží Hersonissos s Hotelem Eri Beach

Přes původní nedůvěru k pořádající CK (po přečtených recenzích) jsme prožili příjemnou dovolenou. Pár detailů nekazí celkový dobrý dojem.

Ubytování  průměrně (3/5)

Hotel Eri Beach, ač je prezentován jako 4* jednoznačně neodpovídá 4*, zejména pro zastaralejší vybavení nízké cenové hladiny. Vybavení je velmi strohé, společné prostory, zahrady, bazény (vč. lehátek) by mohly být lépe udržovány. Na druhou stranu musím vyzdvihnout, že cestovní kanceláří deklarovaný poplatek za klimatizaci (září) po nás nikdo nechtěl a klimatizace fungovala. Totéž s výhledem na moře - mohla to být náhoda, ale měli jsme celkem 2 pokoje - oba s nádherným výhledem..

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Strava v pořádku, velký výběr a dostatek jídla po celou dobu vydávání jídla (i např. 15min. před koncem výdeje). Výtku mám zejména ke studenému snídaňovému rautu. K výběru byl pouze šunkový salám a 1 druh sýra, což v hotelu této kategorie a velikosti nebývá obvyklé. Velká výtka k nápojům v rámci All inclusive - All in pouze do 22hod. a pouze v určených prostorech spočívá v obsluhovaném baru, kde po celý den velmi omezené menu, do kelímků a navíc číšníci odmítají dát 1 osobě více drinků, takže jede-li Vás více, musíte se u baru střídat neustále všichni.. Nápoje jako takové žádná sláva, víno takřka nepitelné a pivo odpovídající levné české 10°. Nealko nápoje jsou jakési místní limonády, a džusy.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení hotelu, již výše zmíněno. Pokoje prostorné, ale jednoduše vybavené laciným vybavením. Společné prostory měly také rezervu. Úklid by mohl být také pečlivější, v podstatě spočíval pouze v ustlání a vynesení košů.

Personál se nějak nepřetrhl, zejména v restauraci bylo personálu málo, a stávalo se, že byl problém najít uklizený volný stůl či čistou skleničku pro natočení nápoje.

Velkou výtku mám ke službám v podobě animačních programů. Byl deklarován bohatý animační program, který se však vůbec nekonal. Přestože na rozpisu v hotelu byly uvedeny aktivity, nikde se nic nedělo (s výjimkou pár večerů v týdnu).

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Moře exkluzivní, nádherně čisté. Přestože jsme byli upozorňováni na větší vlny, koupání bylo pohodlné. Pláž u hotelu velmi malá, ale nebyl problém tudy do vody vlézt.

Bazény čisté, v průběhu dne nebyl problém najít volné lehátko.

Kdo má radši písečnou pláž stačí přejít na vedlejší Star Beach, kde byl pohodlný písečný vstup do moře.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Hotel je ve vynikající lokalitě, zejména pro akční cestovatele - cca 50 m za hotelem začíná dlouhá obchodní třída se spoustou obchodů, restaurací, barů apod. Na pobřežní promenádě rovněž spousta barů, restaurací a pod.

Přímo před hotelem zastávka autobusu a autopůjčovna.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Celkový dojem až na pár výše uvedených problémů a detailů pozitivní. Spíše pro mladší aktivní cestovatele.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 112
z 212 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání