Napsat recenzi

Hezká dovolená

Recenze hotelu Armava Hotel ** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 70x
Recenze se líbila: 221 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na dovolenou jsme odlétali v obavách po aférách letecké společnosti Travel Service, která dva dny před našim odletem zrušili 2 lety do Heraklionu (červenec 2018). Naštěstí jsme odletěli. Vždy počítáme s tím nejhorším ubytováním. Bylo to zbytečné. Prožili jsme překrásný týden plný sluníčka, pohody, dobrého jídla a radosti.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Vždy počítáme s tím nejhorším ubytováním. Bylo to zbytečné. Pokoj byl čistý, za 21 euro jsme si koupili po příjezdu klimatizaci na týden. Ručníky měnili téměř denně. Hotel je starší, což ale vůbec nevadilo - na hotel jsme se chodili jen vyspat. Občas vypadla elektrika, 2x se nám stalo, že přestala téct teplá voda (výpadek na cca hodinu), to se ale dalo odpustit. Musím podotknout, že personál na recepci byl velmi ochotný, milý a vždy pomohl. U plážového baru pracuje dokonce Češka.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Co se týká jídla - fantastické! Myslím si, že každý normální člověk si zde najde něco. My jsme byli maximálně spokojení. Jídlo bylo opravdu chutné a podle delegátky (která opatruje klienty ve více než 10 hotelích), byl tento hotel (4 hvězdy), do kterého jsme chodili na jídlo (asi 2 minuty chůze), tím nejlepším. TOP!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

abc

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž, která je u hotelu je opravdu u hotelu (asi 20 m)! Bohužel tato pláž není nejhezčí pláž, kterou jsem tam viděl. Před touto pláží je trávník, kde má hotel vlastní lehátka, která jsou zdarma - velmi praktické a především výhodné pro ty, kteří nechtějí utrácet za lehátka a chtějí mít pool bar v blízkosti. My jsme tuto možnost využili 3x. Pokud se vydáte směrem doprava (za vámi hotel, před vámi moře), tak najdete krásné plážičky s jemným písečkem a krásnou čistou vodou. Fotky se skálami jsou jako pohlazení po duši.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Ten, kdo nehledá historické památky, ale spíše noční život (milion obchůdků, taverny, bary atd.), tak je pro něj Hersonissos pravým místem. Dá se udělat i delší procházka do přístavu podél moře, která nabízí překrásné výhledy. Co se týká výletů - CK nabízí celou škálu. Ty jsou pochopitelně dražší (zhruba o polovinu) než ty, které si můžete koupit sami v místních agenturách. V nich mluví anglicky, německy, rusky. Já bych doporučil tu, která je hned naproti hotelu - pracuje tam Slovenka a ceny byly nejvýhodnější (obešli jsme asi 10 agentur). My jsme využili služeb této agentury pro výlet na ostrov Chrissi. Nedá se popsat, jak krásný ostrov a především moře tam je!!!! Říká se mu řecký Karibik a právem! Tento výlet bych doporučil všem. Dále jsme jeli do hlavního města Heraklionu - tam jsme jeli sami autobusem (zastávka je 3 minuty od hotelu vzdálena). Město není nijak extra hezké, hezká je pouze benátská pevnost.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Náš týden bych nazval krásnou dovolenou. Říká se, že krásnější je západní část Kréty - Chánie. My jsme byli ale i tak spokojeni. Na závěr bych dal jednu radu všem :) - vybírejte si hotel na základě kladných recenzí pro stravu. Já to udělal podruhé a vždy se dovolená povedla. Když už se vám tam nebude líbit, tak můžete alespoň říct, že jste se dobře najedli.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 13
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání