Napsat recenzi

Dovolená Armava hotel Clever 27,7,18-10.8.18

Recenze hotelu Armava Hotel ** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 66x
Recenze se líbila: 203 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Příjemná dovolená. Moc jsme si to užili.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Ubytování v Armava hotel Clever je sice jednoduché, ale všude čisto. Pokud chcete, tak denně úklid a výměna prostěradel a ručníků. Nábytek sice zastaralý, ale čistý. Pokoj vzdušný, voňavý. SIce jen jedna zásuvka, ale pokud si přečtete recenze, tak si prostě vezmete potřebný prodlužovák. V koupelně jen malý sprchový kout, ale dostačující. Proud vody vždy silný, teplá voda tekla vždy. Pokud je v hotelu hodně plno, je možné, že budete umístěni v pokoji, který nemá výhled k moři, ale pouze do zahrady s výhledem na sousedy na balkoně nebo do rušné ulice s obchody a tavernami. My měli boční výhled na moře, ale pravdou je, že z pokoje jsme odešli ráno a vraceli se až před večeří a pak přespat.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Strava vynikající. Divím se, že jsem nevážila o pár kil více. Zachránilo mě jen plavání a dlouhé procházky. Snídaně tak nějak standardně jako v hotelích 4*- míchaná vajíčka, volská oka, párečky, sýry, salámy, nějaké smažené brambory, různé druhy chlebů, slanina,jogurty, kompoty, občas palačinky, croissanty, pudinky, křupínky, kakao, můéko, kafe, čaj, .... Obědy a večeře skvěle ochucené. Vždy něco z evropské i řecké kuchyně. Vše dobře ochucené. Spousta opravdu chutných salátů jako přílohy. A pak ty dortíky. :-) Vynikající. Ovoce bylo vždy meloun červený, žlutý, banány, jablka, hrušky, nektarinky, kiwi - vše čerstvé. K snídani navíc sušené švestky, brusinky, banány. Ve stánku u bazénu od 10.00 - 18.00 alko a nealko nápoje, koktejly a cca od 12.00-18.00 sladké pečivo - croissanty, sušenky, bábovky).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Na hotelu příjemný personál. Paní u bazénu je Češka, žijící v Řecku, takže si pěkně popovídáte ve svém rodném jazyce. Personál jídelny skvělý, milý, velice vstřícný.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž přímo před hotelem je narvaná k prasknutí. Pokud jsme slyšeli, tak chtějí 5 EURO za osobu na den. Pokud sejdete dolů po schůdkách od bazénu před hotelem, tak je tam travnatá loučka, kde jsou lehátka zdarma. Je to hned za přeplněnou pláží. My jsme chodili na plážičky mimo tuto hlavní. Na pravé straně jich je několik. Všechny pláže jsou zde veřejné, takže se platí lehátka se slunečníky. My jsme si tak, jako hodně lidí okolo došli k moři (cca 1 minuta chůze, na odlehlejší pláže tak 3-5 minut), položili si tam osušky, vykoupali se, prošli se po pláži a vrátili se zpět na loučku. Moře bylo teplounké, sem tam vlnka. Asi čtyři dny z těch čtrnácti byly vlny větší, ale pořád se dalo plavat a blbnout ve vlnách.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Na levou stranu je po celém pobřeží tak cca 1,5 km jedna tavarna za druhou, hotely a obchody. Na stranu v pravo je ještě jeden hotel, pak poklidná cesta k dalšímu letovisku, kde to opravdu žije - tobogány, bungee jumping, aj. Pokud vyjdete od pláže na ulici, tak na obě strany opět dlouhé řady taveren a obchodů, půjčovny aut, nákupy vodních a jiných sportů. Dá se dojet autobusem cca 20 minut zpět k Heraklionu, kde jsou nádherné dlouhé, písečné pláže. Autobusem se dá dojet i do akvaparku či do Knossosu. Autobus jezdí velice často tam i zpět.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Dovolená se mi velice líbila. Na plánovaném výletu jsem nebyli, ale CK jich pořádá mraky. My jsme spíše samotáři, takže jsem chodili a jezdili na vlastní pěst. Určitě všem doporučuji. Nevím, co bych vytkla za chybu. Snad jedině, že zde nebyla wifi zdarma, ale to spíš píši ze srandy.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 13
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání