Napsat recenzi

Klamání zákazníka

Recenze hotelu Fereniki Holiday Beach Resort & Spa *** (Řecko - Kréta - Georgioupolis)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 415x
Recenze se líbila: 440 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jsem tu a nestacim se divit. Od priletu vsechno spatne. Cesta do hotelu jeste delsi nez let. Zaprdena recepce, uz od pohledu humus, oprejskana fasada, nemluve o interieru a chcipajicich kytkach. Muz s koni hlavou, který byl extra zabrzdeny rekl vemte si kufry, tady mate klic a najdete si pokoj. Příjezd byl ve dve v noci, ani voda v lahvi se v te stolete, male, randal vydavajici lednicce neusmivala. V pokoji plisen, draty co cumi ze zdi namisto zasuvky a kdyz otevru skrin, abych si vzal deku, ten puch mocoviny me malem zabil. To nikdo nemohl ani vyprat? Za ty prachy? Zavesy smradlave, zaves ve sprse plesnivy a odtok vody ucpany. Veskera použita voda vyteka zpatky dirou v podlaze a pomalicku se vsakuje. S balkonu vyhled na popelnice, dole slepice. Chánov jak swiňa. Vsechno uz davno za hranici pouzitelnosti a neudrzovane. Tohle neni all inclusive, ac jsme za to zaplatili nemale penize. Sluzby na profackovani delegáta. Internet za penize, pokoj bez televize, lehatka u more za penize, klimatizace za penize, piti za penIze, vajgly na plazi, hovna a kosti zvirat pod balkonem, to nejlepsi, ze na dvou mistech te slavne beach vyvera septik. Tece tu potucek sracek z hotelu primo u more :) jidlo je kapitola sama o sobe. Spinave nadobi, pribory vecne nejsou, stolování na dvore mezi slepicemi, zidle se skoro rozpadaji...vecne jsme hladvi. 3 jidlade denne, poradstejna. Olejem nacucane hranolky, spagety stare smichane s novymi a hlavne zadne maso. I ta bolonska smes je bezmasa. No je to vazne kentaur. Jsme tu viceclena rodina i s pribuznymi a jidlo si chodime kupovat za sve penize, ac mame jiz zminene all inclucive. Vazne se to tady neda jist. Humus! Je to hostel jak swiň. Uz jenom cekam, az mi ve spani vemou ledvinu. To bude zavrseni tohoto faux paa. Tot zhruba asi tak 50% z pohledu na vec...tu druhou pulku uz nemam chut psat. Ztrata casu. Zlomte vaz, az si koupite dovolenou v takovemto hampejzu. Buh s vami!

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Katastrofa

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Humus na entou

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

Vybaveni znacne dezolatni, personal upoceny, snad upracovany a znechuceny,je mi jich lito

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

More slane, aspin to bylo v poradku

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Cikánov

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Jsem rozcarovany, chce to koralku a hašis abych to vstrebal

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 24
z 68 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání