Napsat recenzi

Příjemná dovolená na krásné Krétě

Recenze hotelu Fereniki Holiday Beach Resort & Spa *** (Řecko - Kréta - Georgioupolis)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 94x
Recenze se líbila: 184 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Využili jsme naši dovolenou k odpočinku u moře i cestování po krásách ostrova. Kréta nabízí spoustu pláží (některé přeplněné, jiné téměř liduprázdné), historických památek (město Chania, palác Knóssos a další paláce z období mínojské civilizace), půvabné tradiční horské vesničky, šnečí farmu :), skvělou řeckou kuchyni a spousty dalšího.

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Rezort nabízí ubytování v různých třípodlažních budovách, my jsme dostali pokoj v nejvyšším patře a přímo naproti moři, takže jsme byli moc spokojeni.

Hotel byl vybaven jednoduše a nábytek nebyl nejnovější, což nám ale vůbec nevadilo, vše bylo funkční. Kuchyňka byla bez vybavení, ale vzhledem k tomu, že jsme měli All Inclusive, tak nám to vlastně nevadilo, vystačili jsme si s ledničkou. Koupelna by potřebovala trochu větší zásah co se týká odstranění vodního kamene, ale opět - vše bylo funkční a jinak čistě uklizené. Paní uklízečky chodily uklízet každý den (na nás poměrně brzy :) okolo 9 hodiny), takže jsme si poslední dny ani nenechali uklízet - hotel nemá kartičky na kliky, pokud nechcete úklid, je třeba napsat vlastní.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Měli jsme All Inclusive a byli jsme spokojeni. Snídaně se podávaly od 7.30 do 10.00, obědy od 12.30 do 14.30 a večeře od 19.00 do 21.30. Po celý den byly k dispozici nealko nápoje, místní pivo a víno a místní tvrdý alkohol buď během jídel v jídelně, jinak v baru u bazénu. Nabídka byla dle nás zcela dostačující, snídaně si člověk mohl sestavit nasladko (jogurt a různá sypání, sušené ovoce, zákusky atd.) i naslano (sýry, salámy, zelenina, pečivo atd.). Obědy a večeře vždy nabízely rýži, různě upravené brambory, hranolky, maso na grilu, různé další úpravy masa, vždy byl jeden druh ryby, poté zeleninové saláty i samotná zelenina, sladké zákusky. Úžasné tzatziky. Ještě byla nějaká odpolední sváča u bazénu, ale na tu jsme nechodili. Vždy jsme si dokázali vybrat a s úrovní jídla jsme byli spokojeni.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

Hotel nabízel různé relaxační kúry, ale jelikož jsme nic z toho nevyužili, nemůžeme posoudit.

Personál v jídelně byl moc milý a ochotný, recepce maličko pokulhávala, ale nic jsme nepotřebovali, takže nám to nijak nevadilo.

Trezor byl za poplatek 10E na týden, klimatizace 5E za den.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž byla písečná s opravdu pozvolným vstupem do moře. Některé dny foukalo, takže byly poměrně velké vlny, jindy bylo moře klidné a průzračné. Teplota vody byla v srpnu samozřejmě příjemná :).

Pláž byla v místě našeho ubytování širší než jinde, takže bylo místo i na vlastní deku. Slunečník, dvě lehátka a ještě navíc dva nápoje (nealko, pivo, frappé) v protější italské restauraci za 5E na den.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Rezort se nachází na kraji městečka Georgioupolis. Na rezort plynule navazují další hotely, taverny a obchůdky. Přímo naproti recepci je autopůjčovna (Toyota Aygo se stahovací střechou na 3 dny s plným pojištěním za 150E - dostali jsme auto z vyšší kategorie za cenu auta z nižší, jelikož ta malá byla rozebrána). Okraj je méně upravený, ale za to v nočních hodinách v zásadě klidný.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

V poměru cena/kvalita jsme byli plně spokojeni :). Kdo chce luxus a neustálé obskakování, musí si zkrátka připlatit :).

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 24
z 68 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání