Napsat recenzi

Špína a smrad

Recenze hotelu Summertime Hotel & Apartmány *** (Řecko - Korfu - Sidari)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 437x
Recenze se líbila: 227 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Ovoce Ovoce
  • Mrazak se zmrzlinou a s plísní Mrazak se zmrzlinou a s plísní
  • Naše pláž Naše pláž
  • Koupelna plna mušek z odpadu Koupelna plna mušek z odpadu
  • All inclusive All inclusive
  • Pes stále na retezu Pes stále na retezu
  • Bazen u pokoje Bazen u pokoje
  • Naše ubytování Naše ubytování

Nechápu, že tohle hygiena ne zavře. Poslala bych tam ty z CK co to prodávají.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Ubytování Vila Spiridoula.Jedním slovem hnus.Všude smrad zatuchlina. Žádné klima jen komáři a špína. Při příjezdu 23:55 v rámci All inclusive jsme dostali starý čímsi namazaný chleba.Při dotazu na vodu odpověď zněla voda z kohoutku je pitná. Jeden den dovolené pryc.Při odjezdu od hotelu v 19:30 jsme pokoj museli opustit do 10:00.Do 19:00 se s pokojem nic nedělo. O jídlo v den odjezdu jsme museli doslova žebrat. Prý už nemáme narok

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Člověk si vždy vybere ale každý den hranolky jako příloha to opravdu ne.Dezerty sladký Rosol. Jednou pudink.Ovoce a zelenina tam asi moc neznají. Pomeranče nahnile a jablka to samé. Nic jiného nebylo.Příbory ubrusy upatlané. Box na zmrzlinu jedna Velká plíseň. Nechápu jak někdo mohl tu zmrzlinu jist,když tohle viděl. Káva v kelímkach, když teda zrovna káva byla k mání.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Bazen ušel, ale posezení u bazénu bylo plesnivé špinave a rozbite .Po všem lezli mravenci.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

To jediné co bylo super.Jen lehátka a slunečník moc drahé a většinou rozbité. Plaz jsme meli 30 m od pokoje.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Všude smrad z popelnic a z odpadů. Nejhorší stoka co vede do moře na hlavni pláži. Všichni zacpané nosy než přešli most nad stokou. Všude krysy a chciplé ryby.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Člověk šetří na dovolenou celý rok a pak tohle.CK by se mela stydět tohle prodat

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 49
z 100 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání