Napsat recenzi

Asi jsem byl jinde, byl jsem nadšen

Recenze hotelu Summertime Hotel & Apartmány *** (Řecko - Korfu - Sidari)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 570x
Recenze se líbila: 277 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Chtěli jsme za málo peněz hodně muziky... a to jsme taky dostali. Samozřejmě, i tam jsme zažili pár lidí, kteří si na to či ono stěžovali, ale většinou šlo o věci, na něž si všude jinde musí zkrátka připlatit. Když chci luxus, vyberu si dražší hotel. My měli to, co jsme chtěli a chvílemi i víc.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

První patro vilky za recepcí, s velkým balkónem. Pokoj tři lůžka plus (bytelná) přistýlka, dostatečně veliký.

Koupelna typicky řecká - malý sprchový kout oddělený závěsem, takže po sprchování je voda v celé koupelně. Ale na to jsem zvyklý odevšad, navíc v hotelu nabízejí dost ručníků, které se tam dají pokládat na zem:-p

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Hm... to bylo slabší. Jídlo bylo docela chutné, ale zoufale se opakovalo několik jídel dokola Salám a plátkový sýr navíc fakt ten nejlevnější, co se tam dá sehnat.. Pokud někdo hodlá ochutnávat místní kuchyni, musí vyrazit do některé z okolních taveren.

Pití bylo dost, stejně jako zmrzliny či alkoholu (my pro ten týden zvolili gin s tonicem), mají tam překvapivě dobré točené pivo. Odpolední svačiny tragické, tlustá houska s plátkem laciného salámu, sýra a rajčetem, ani to ničím nebylo namazané.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Na pokoji je lednice, fén a trezor, wifi je pouze na recepci. Animace jsme nezažili, jen jednou tam animátorka měla s dětmi tancování, ale popravdě jsme se vraceli od moře pozdě, takže nevím, co bývalo odpoledne. Večer v baru takové zvláštní karaoke - zpíval barman, ale nikomu jinému mikrofon nepůjčil:-D

Bazén akorát, nikdy nebyl přecpaný a přestože nejsme ranní ptáčata, dvě lehátka jsme našli vždycky. O kus dál mezi vilkami malinké dětské hřiště a ještě dál posilovna, docela velká.

Úklid a výměna ručníků apod. každý den, chvílemi jsme se až styděli, co tam necháváme za binec, paní uklízečka nám dokonce poskládala i rozházené oblečení, takže jsme se jí pak vyhýbali:-p Jinak personál povětšinou český či slovenský (ta milá uklízečka ovšem řecká:-))

Zájezdy nabízené cestovkami doporučuji ignorivat, lepší je koupit si je za rohem v místní agentuře. Dostanete totéž, jen o cca 30% levněji. A Kerkyru pak normálním busem, ne jako zájezd. Je to vskutku dobrodružné - co je jinde nemožné či absurdní, je na Korfu normální. Fakt legrace:-D

Odjížděli jsme až v půl sedmé večer, nicméně all inclusive se nás samozřejmě týkalo až do odjezdu, pokoj přirozeně vyklizený do 11:00, tak jako všude.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Tady moc posuzovat nemohu - je tam velká pláž s atrakcemi a drahými lehátky, kam jsme nešli ani jednou, a druhá opačným směrem. Malinká, sevřená mezi útesy, se skalnatými ostrůvky ve vzdálenosti, kam doplavou i děti s kruhem. Našli jsme ji i vyfocenou na pohlednicích, fakt krása. Jsou tam lehátka a slunečníky, nevím za kolik, my měli vlastní. Vzdálenost od hotelu asi třista, třistapadesát metrů, z toho půlka mimo silnici, téměř přírodou. Pláž pozvolná, písčitá, bez živočichů. Pro potápění nevhodná, pro blbnutí s dětmi optimální. Atrakce žádné, zkrátka se tam nevejdou. Prý je to spíš pláž pro místní, ale to těžko říct, byli tam hlavně turisti.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Kolem jsou hotýlky, taverny a pár obchůdků, vesměs jednopatrové budovy, diskotéky žádné. Kus za hotelem se začínají zvedat zalesněné kopce.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Až na to jídlo jsem byl, přes počáteční skepsi způsobenou leckterými recenzemi, opravdu nadšen. Vzhledem k tomu, že se mi příčí organizovaná zábava, mi vyhovovala i absence animací a večerních programů, večer byl relativní klid.

Jinými slovy - ano, klidně bych tam poslal známé, ano klidně bych se tam vrátil.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 49
z 100 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání