Napsat recenzi

Zklamání

Recenze hotelu Blue Princess Beach Hotel & Suites **** (Řecko - Korfu - Liapades)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 821x
Recenze se líbila: 246 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Zátoka je krásná, ale přeplněná. Kromě hotelových hostů se sjíždějí auta z okolí. Takové české veřejné koupaliště. Navíc v místě provozují vodní taxi a půjčují motorové čluny a těch tam je taky na dané místo dost. Mnohdy nedodržují svou plavební dráhu k molu a při doplnění paliva cítíte benzin jako na čerpací stanici.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Pokud vám budou dávat pokoj 54 braňte se! Je sice nízko, nemusíte do schodů na kopec, ale jak už je v nějaké další recenzi, je s výhledem na parkoviště - a taky na moře. Hlavně je ale vedle skladu úklidu. Celý den nám chodili přes terasu,takže soukromí vůbec žádné, Po upozornění se to zlepšilo o 80 procent, ale ne úplně. Možná to už bude lepší, poslední 2 dny pobytu probíhal vedle čilý stavební ruch, tak asi dělali nový pokoj.

Celý den jsme měli zataženy závěsy, bylo k nám do pokoje vidět až z parkoviště.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Celkem dobré snídaně, jinak maso spíš kosti s malými kousky a větší maso tak co 3 dny. Pochválit musím zákusky, hlavně baklavu.

Měli jsme s manželem zažívací potíže. Přikláněla jsem se k viróze, ale po přečtení předchozích recenzí to asi náhoda nebyla.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

V pokoji málo úložných prostor, občas něco nedoléhá, hned první den nám měnili klimatizaci. Přišli jsme do pokoje s vodou i pod postelí. Jinak celkem standart.

Personál v jídelně se snažil, milí, usměvaví. Horší to bylo s ostatními. Byli hodně hluční, když to máte vedle pokoje nic moc.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Moře čisté, zátoka pěkná. Pláž přeplněná. Jenom za našeho pobytu přidali asi 15 slunečníků a zdá se , že budou pokračovat. Navíc chodí po pláži jako drábi a nekompromisně vybírají 8 eur i ve čtyři odpoledne jako za celý den.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

V okolí je malá vesnička s tavernami a několika obchody. To jsme věděli. Horní část hotelu je moc pěkná, opravdu v zahradě. Krásně rozkvetlé oleandry, palmy, zeleň. Tam jsme ovšem nebydleli.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Když je člověk na dovolené, snaží se užít si ji a některé věci prostě neřešit. Velkým kladem byl večerní klid. Pokud tedy nekřičel někdo z personálu do telefonu. Programy probíhaly v jídelně nebo v restauraci na pláži a ven bylo slyšet jenom trochu, takže klid.

Letošní velký problém na celém Korfu jsou odpady. Nemají je prý kam vyvážet a tak jsou všude plné kontejnery a kolem nich několikanásobné množství pytlů z odpadky. Kolem cest jsou černé skládky, někde už rozježdené auty. Po odpadcích chodí kočky, snaží se do těch pytlů dostat a pak vám ty samé kočky chodí po terase a na pláži.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 11
z 25 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání