Napsat recenzi

Blue Princess Beach Hotel & Suites ****

Recenze hotelu Blue Princess Beach Hotel & Suites **** (Řecko - Korfu - Liapades)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 1 403x
Recenze se líbila: 438 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel je max. na 3 hvězdičky ohledně ubytování. Stravování je odpovídající zařazení hotelu. Mrkněte na celou recenzi.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Amortizované pokoje částečně nedovybavené se snaží zachránit pečlivým úklidem.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Vynikajicí, pestrá. Typické řecké speciaity ve vynikající kvalitě z čerstvých surovin skvělé chuti, denně ryby, nápadité saláty, evropská kuchyně i anglické snídaně. Vybere si každý. Pozor na zmrzlinu, podle mne je příčinou zvracení většiny návštěvníků hotelu. Jedl jsem všecho, kromě ní, ostatní totéž + zmrzlinu. Já problémy neměl, ostatní ano.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Amortizovaný hotel částečně rekonstruovaný před lety, nic moc. Na pokoji si kromě několika ramínek ve skříni není kam dát věci, židle a stolek zcela chybí, pouze venku. Úklid kvalitní, každodenní vč. výměny ručníků, personál - číšníci, kuchaři - vstřícný, velmi přátelský. Chybí mucholapky a elektrické lapače hmyzu, především v jídelně. Recepční, co se Vám snaží udat nejhorší pokoj v hotelu (plísně, zápach, bez nábytku), a pokud se nebráníte, tak v něm zůstáváte. Tyto problémy s ubytováním mělo více lidí ze zájezdu, vč. snahy ubytovat Vás přes 1 km od hotelu s kompenzací skútr zdarma apod. Zkrátka se nesmíte nechat. Kdo nemluví anglicky, má problém, nedomluví se s ní. Já jsem v 1 ráno recepční řekl, že budeme spát na recepci a začal si lehat na sedačku. Pak jsme rozumný pokoj dostali.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Krásné. Pláž od hotelu 0 m, na pláži , vstup do moře perfektní, moře čisté. Další pláž Rovinia patří k nejlepším na řeckých ostrovech.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Plný počet hvězd není - kvůli zapáchajícím haldám odpadků hned u vstupu do hotelu. Další nádherná pláž Rovinia Beach je 10 min. cesty od hotelu, krásnou procházkou olivovým hájem. Vzdálenost od obchodu 100 m, procházky všemi směry do hezké řírody, množství různých stezek.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Problémy jsou dva.

1) Agresívní hmyz - pobodání od komárů (já 30 krát za pobyt), *** jako vagóny, pokud usnete na pláži, máte do hodiny 10 cm reakci po bodnutí. NEchápu, proč nás CK nevarovala dopředu, vzal bych si repelent.

2) CK doporučila půjčovnu aut s tím, že dostaneme nové auto, které je v pořádku a servisované. Nic z toho se v mém přpadě nestalo (auto 6 let staré s nájezdem 113 000 km, BMW 118i, při starování se objevil nápis SERVIS, špatná funkce ruční brzdy, ojeté brzdové destičky). Jinak je cestovka perfektní a je mi jasné, že tohle je chyba půjčovny a nikoliv CK. Je potřeba to odmítnout.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 11
z 25 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání