Napsat recenzi

Příjemná dovolená.

Recenze hotelu Sea Garden *** (Řecko - Korfu - Kavos)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 552x
Recenze se líbila: 357 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0

Před cestou manžel našel tyto recenze a byli jsme opravdu rozladění, když jsme odjížděli na letiště. Nakonec jsme se před dvěma dny vrátili domů plní nových zážitků a odpočatí jako nikdy předtím. A shrnutí? Hotel odpovídá 3* kategorii, jídlo je výborné a rýpalové se vždy najdou...

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Ubytování skromné, ale čisté na přespání úplně stačí, přece jsme si do Řecka přijeli užívat moře a né se válet na pokoji. Každý den úklizeno, vysenené odpadky. Každé ráno se uklízelo okolo bazénu, zametaly se chodníky, vynášely všechny odpadky.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Jídlo bylo výborné. Nikdy se nám nestalo, že by bylo maso syrové, nebo málo dochucené. Leda v případě, že si vše zasypáváte solí, můžete mít drobné výhrady. Ale my jsme za celý pobyt solničku ani pepřenku nepotřebovali. Vše nám chutnalo, byla jsem překvapena, že i manžel, který je velice vybíravý si jídlo chválil. Opravdu netuším, na co jsou Češi zvyklí, když jsem si pročítala recenze níže. A proč proboha děti krmili rybími prsty, když byl takový výběr. Ano, přírodní plátek s broskvemi opravdu nepodávali, ale denně byly na výběr ryba, kuřesí špalíčky, vepřové plátky, zapékané těstoviny, lilek, 3 druhy salátů, těstovinové saláty, tzaziky, olivy, feta, a hromada příloh.......... A chci podotknout, že to co bylo na oběd se na večeři neopakovalo. Tak stejně se zákusky. Jednu hvězdičku strhávám za to, že bylo méně ovoce, ale množství zeleniny nám to vynahrazovalo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Bazén byl čistý, minimarket v areálu hotelu měl výborné ceny. V jídelně bylo vše čisté, neustále kolem vás poletoval někdo z personálu. Slunečníky i lehátka u bazénu měly už svoje za sebou. Občas jsme se setkali se závanem z hotelové čističky odpadních vod, ale že bychom z toho upadali do mdlob, to se říct nedalo. Velké díky patří českému animačnímu týmu. Po většinu týdne se starali o zábavu, což zejména pro děti bylo velkým přínosem.

Pláž a moře  průměrně (2,4/5)

Pláž se nám nelíbila už od počáku, ale po návštěvě pláží v Kavosu jsme změnili názor. Na těch byl opravdu nepořádek, ale to je vina anglických turistů, kterým zřejmě to, že se váli mezi plechovkami a vajgly nevadilo a vesele se slunili dál. Hotelová pláž je ideální pro neplavce, my jsme ji využívali, hráli jsme vodní tenis. Kousek od slunečníků byl písčitý vstup do moře. Nebyl problém nalést příjemné místo s písčitým dnem. Asi třicet minut přes kopec je nádherná a dlouhá pláž se slunečníky a lehátky za poplatek, kde místní provozují i bar. Za 2,5 Euro jste měli nárok na lehátko a drink. Jako další obrovské plus hodnotím zázemí vodních sportů Asprokavos watesports, které provozují Řekové hned vedle hotelové pláže. Organizují výlety do Modré Laguny, na Ostrovy Paxos a Antipaxos a nabízejí další vodní aktivity. Sejdete po schůdcích od hotelového bazénu a můžete se nalodit na vyplout.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Okolí je opravdu nepěkné, neudržované. Prostě to, co se děje za plotem hotelu nikoho nezajímá, což je holá pravda a ta se provojevuje nejen v Řecku. I v Turecku se setkáte za plotem 5* hotelu s kupou odpadků. Ale ohromné hory odpadků s armádou much nečekejte :-) Zejména v okolí Kavosu se váli odpadky, prázdné láhve i plechovky, které tam odhodili rozjaření Angličané (a že je jich tady moc!) Kdo navštívil po ránu Stodolní ulici, to pochopí.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Netuším kolik lidé zaplatili za zájezd, když zde psali, že cena neodpovídá. Hold 3* jsou jiná kategorie než 5* a s tím musíte počítat. My jsme si dovolenou užili. Výborně jsme se najedli, odpočinuli, projeli půl ostrova, udělali další výlet na Paxos a Antipaxos (DOPORUČUJI!) Odjižděli jsme se smíšenými pocity a obavami co nás čeká, když jsme si přečetli tyto recenze, ale byli jsme příjemně překvapeni. Pokud si myslíte, že jste nároční klienti, doporučuji zaplatit peníze navíc a dopřát si 5* komfort. Dovolená je taková jakou si ji uděláš, takovou ji máš. A my jsme byli spokojeni.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 45
z 90 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání