Napsat recenzi

Dovolená v hotelu Sea Garden- Korfu - letovisko Kavos 13.9. - 20.9.2015

Recenze hotelu Sea Garden *** (Řecko - Korfu - Kavos)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 1 478x
Recenze se líbila: 366 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Ubytování čisté... Ubytování čisté...
  • Pláž kousek od hotelu.. pláž nikoho.... Pláž kousek od hotelu.. pláž nikoho....
  • Obytné bloky v nádherné zahradě.... Obytné bloky v nádherné zahradě....
  • Pláž Asprokavos... Pláž Asprokavos...
  • Výlet na Modrou lagunu... Výlet na Modrou lagunu...
  • Moře u hotelu... Moře u hotelu...
  • Mohlo být více druhů ovoce.... Mohlo být více druhů ovoce....
  • Pláž u hotelu... Pláž u hotelu...
  • Bazén u hotelu... Bazén u hotelu...
  • Stravování... Stravování...

Když jsem si přečetla některé recenze,měla jsem špatný pocit,co že jsme si to vybrali za destinaci,kde máme strávit 8 dní,ne zrovna levné dovolené.Ještě nám bylo doporučeno,aby jsme recenze raději nečetli,ale až po sepsání smlouvy.Nicméně,nakonec jsme si to s manželem užili v pohodě,až na neuvěřitelných 12 hodin strávených přes noc na letišti Kerkyra,kde letadlo nepřistálo kvů-li špatnému počasí.Doufám,že už nás nic takového hrozného nepotká.

Doporučuji přečíst si smluvní podmínky c.k. ,než si vyberete toto letovisko a tento hotel z nabídky na dovolenou.

Také musím ještě dodat,že CK se o nás jako o klienti postarala velmi dobře od začátku letu z Prahy, až do konce odletu z letiště Kyrkyry.Byli jsme s ní 2x a opět nezklamala.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Hotel a ubytovací bloky jsou opravdu v krásné,zelené,udržované zahradě.Kdo není hodně náročný,měl by být spokojený.Na přespání dle délky pobytu dostačující.Úklid každý den,výměna ložního prádla a ručníků 2x za týden.Když si řeknete a je potřeba,ručníky vymění i tak.Jediný dost značný problém,který jsme měli na pokoji č.203,byla chladnička,která se nedala zavřít,takže byla neustále namražená a ke všemu dvířka hlasitě skřípala.Kuchyňská linka je nevybavená,kromě skleniček na pití,ale nebyla potřeba při al inclusive.Postele vyhovující,moc dobře se na nich spalo.Klimatizace v pořádku.Jednou nám uklizečka zapoměla zamknout pokoj,docela nepříjemný pocit.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Obsluha v restauraci v normě ,i když - ještě nestačíte odložit příbor a už vám talíře odnášejí.Jídelníček časově sestaven dobře.Co se týká jídla,tady se musím usmát.Když jsem četla některé recenze,mají někteří klienti pravdu.Snídaně,obědy,večeře,celý týden stejné.Pokud si ale na ten týden sestavíte z těchto jídel svoje menu" dá se to přežít" (ale asi jen ten týden).Z čeho jsem byla hodně zklamaná,že se tam neobjevila alespoň dvě jejich tradiční řecká jídla.Polévky,saláty,různé koláče,řezy byly třeba moc dobré.Ovoce mohlo být více druhů.Všeho bylo dostatek.Na svačinky u denního baru byly také různé plněné kapsy z listového těsta.Rodiče s dětmi by ale uvítali spíše ovoce pro děti.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Personál hotelu vstřícný,příjemný.Personál ubytovacího zařízení v pohodě.Venkovní bazén hezký,čistý,udržovaný.Házením prázdných kelímků za lehátka a v okolí bazénu,si dělají klienti ostudu a ještě k tomu si sem přidávají takovéto fota sami.V našem termínu dovolené tam nic takového nebylo.Že by tohoto termínu využili samí slušní klienti?Odpadkových košů tam bylo dost.Je to prostě v lidech.Jinak většina lehátek bylo rpzbitých,nepoužitelných.Bazén se dá využít pouze do 20.00 hod,což je škoda,když se v moři doopravdy plavat nedá.Co nám ale strašně "VADILO",že si klienti už VEČER ZABÍRALI lehátka na DRUHÝ den a třeba tam CELÝ den NEBYLI!!!!!!!!!!!! Jak sobecké vůči ostatním.Tak s tím by se každopádně mělo něco udělat.!!!!!Ale takhle se to prý dělá všude.

Jinak,co se týká animačního programu pro děti,byl skvělý.Rozhodně se nenudili.Dětské diskóteky,různé soutěže - za odměnu medaile,diplomy atd.S dětmi soutěžili i rodiče,dokonce i dědečkové a babičky.Tolik radosti a smíchu.Zřejmě jsme měli štěstí,že se tam v tomto termínu sešla správná skupina klientů.Ono celý den pobavit děti a zároveň někdy i dospělé,není vůbec jednoduché.Tady patří velký obdiv a poděkování animátorce Markétě.

Pláž a moře  průměrně (2,4/5)

Pláž je opravdu vytvořena uměle se žlutým pískem,ohraničená betonovou zídkou.Vstup do moře strašný,někde i chybí schody.Moře, i když přímo u hotelu je kamenité-dál písčité,špinavé,kalné.Velké zklamání!Lehátka opět rozbitá,klienti si nosili od bazénu,kde potom chyběla.Na konci této hotelové pláže začíná pláž veřejná s pozvolným vstupem do moře,kterou nikdo neudržuje.Když se vydáte dále podle této pláže,najdete tam velké množství vyplavených chaluh,ale i pohozené pneumatiky,přepravky od nápojů,plastové obaly,kelímky.Nemáte si ani kam položit osušku a jít se vykoupat.Ale pravda,k hotelu to nepatří.

A proto jsme se vydali na doporučení delegátky na pláž ASPROKAVOS.40 - 50 minut pěšky.A vůbec jsme nelitovali.Pláž čistá,neustále se průběžně uklízela.Lehátka 7 eur,k tomu dva drinky zdarma.Jinak nápoje 2 eura.Jídlo se tam koupit nedá,protože to prostředí není k tomu přizpůsobené.Paní,která se tam o to starala, byla velice příjemná.Je to taková malá procházka,sice přes mírný,táhlý kopec,ale rozhodně to stojí zato.Cesta není namáhavá,rodiny s dětmi zůstávají spíše u bazénu,pro děti je to dost daleko.Přístup do moře je ideální (daleko lepší než u hotelu).Zažijete i krásné,velké vlny.Nejlepší je vyrazit hned po snídani a zůstat celý den až do večera.Stihli jsme to zažít pouze 2x za pobyt,a rozhodně nelitujeme.Doporučujeme!!! Tady se v recenzích ukazuje,co člověk,to jiný názor.A to je v pořádku.A protože se hodnotí zde ,jen pláž a moře u hotelu,musím dát velmi nízké hodnocení.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

V areálu je minimarket,kde koupíte jenom samé suvenýry,hygienické potřeby,sušenky,bonbóny a nějaké to pití.Jinak vůbec nic.Kousíček za hotelem je ještě jeden market,ale nic moc.Procházka do Kavosu byla OK.Samotný Kavos se nám moc nelíbil.Samé taverny s hlasitou hudbou,obchůdky se suvenýry,ale zmrzlina žádná.Slabota.

Co ale doporučujeme,vybrat si alespoň jeden z nabízených výletů lodí, po moři.Sice si zaplatíte dost velký vstup,ale je to většinou na celý den a prostě fantastické!!Byli jsme 2x a to na KAIKI BBQ a vykoupali se na MODRÉ LAGUNĚ.Zastavili jsme 3x na koupání a moře naprosto neuvěřitelné.Taková nádhera.Prostě nezapomenutelné.Po druhé jsme si dali plavbu lodí na dva ostrovy a prohlídku jeskyně.Tady jsme se vykoupali jednou a to také v nádherném,modrém zálivu u ostrova Antipaxos.Rozhodně to také stálo zato.Jen je smutné,že jsme si museli vyjet za koupáním mimo hotel a vlastně si to koupání v moři podruhé zaplatit.Těchto výletů ale nelitujeme.Pro malé děti tyto dva výlety ale nejsou,neboť se skáče do moře z lodi a na břeh je to dost daleko.Takže pro děti se dá vybrat jiný z dalších výletů,který by si užily.Zde se opět hodnotí okolí hotelu a já musím dát zase nižší ohodnocení.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Průměrný.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 45
z 90 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání