Napsat recenzi

Zatím nejnudnější dovolená

Recenze hotelu Alkyon Beach Hotel *** (Řecko - Korfu - Agios Georgios sever)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 1 246x
Recenze se líbila: 482 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Malé letovisku,bez možnosti zábavy.Oproti jiným Řeckým ostrovům zbytečně vysoké ceny.Autobus vysadí klienty pod schody,nemůže zajet k recepci,protože veze lidi i do vedlejšího hotelu,tudíž důchodci si táhnou kufry sami do schodů

Ubytování  průměrně (3/5)

Klasika,postel,tv,docela velká lednice,skříně bez polic.Malá koupelna se zapáchajícím kanálem.Matrace pružinové,doporučuji si dát pod prostěradlo deky,jinak máte pružiny ráno vytlačené na těle.

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Snídaně stále stejné.Třetí den už nemáte na nic chuť.Obědy občas lepší,jen jídlo vám nandá obsluha,šetří na něm.Večeře obdobné.Nečekejte žádné zákusky,jen nakrájenou,kupovanou bábovku.Meloun dvakrát za pobyt.Broskve a nektarinky tvrdé a otlučené.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

U pool baru perfektní obsluha,bohužel končí v 19h.Pak máte možnost jít k baru do jídelny,kde vás obsluhuje majitel do 21h,což po večeři kolem 20h není moc dlouho a pití dostanete jen jedno a po vypití si jdete pro druhé.Každý musí sám.K tomu hraje unylá hudba.Myslím že nejkladnější hodnocení píší cestovky nebo někdo z hotelu.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře je ledové,takže většinu dovolené jste u bazénu.Pláž písečná,vstup kameny.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Jeden večer jdete na jednu stranu a druhý na druhou.Pár taveren a obchodů.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Miluji řecko,ale na Korfu už se nikdy nevrátíme

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 38
z 72 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Stanislav: recenzia nepripraveného dovolenkára - 1. 7. 2015 11:01

"Milujem" ľudí, ktorí si kúpia dovolenku za najnižšiu cenu a chcú služby ako v 7* hoteli v Dubaji. A taktiež, že vraj nuda - kluk33, ak si kupuješ dovolenku, pozri si kam ideš. Ten kľud je pre väčšinu dovolenkárov veľmi dôležitý parameter a práve výhoda pokojného pobytu. Ak si chcel diskotéky, mal si si kúpiť dovolenku v hlavnom meste. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání