Napsat recenzi

Na přespání stačí...

Recenze hotelu Alkyon Beach Hotel *** (Řecko - Korfu - Agios Georgios sever)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 308x
Recenze se líbila: 306 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel je skromně vybaven, pokoje celkem udržovány v čistotě, klimatizace, okolí neudržované, neutěšené.

U hotelu bazén bez vlastního zázemí, hygiena více než sporná.

Pláž je velmi blízko, na dohled, přes ulici, prostě u nosu.

Strava - nedoporučuji.

Personál milý a snaživý.

Ubytování  průměrně (3/5)

Hotel je skromně vybaven, pokoje celkem udržovány v čistotě, klimatizace.

Denně úklid koše + setření podlahy, stlaní, +-obden čisté ručníky a ložní prádlo, potud dobré.

Velikost pokojů s palandou pro rodiny s dětmi je tristní.

Koupelna je miniaturní, překvapivě docela čistá, pokud máte štěstí, tak ani závěs u sprchy není plesnivý, společná s WC, odpad většinou bohužel páchne.

Bezprostřední okolí jednotlivých budov je neudržované (po dobu našeho pobytu např. celou dobu ležela v záhoně u hlavní cestičky mrtvá vlaštovka, tráva za zadním traktem slouží asi nejen uklízečkám jako odklepávací plocha na všelijaké smetí (papírky, kusy mopů, chumáče vlasů apod.)

Pro děti žádné vyžití krom 2 maličkých plastových skluzavek ve "dvoraně".

Avizovanou službu "late check-out" nebylo možno v hlavní sezóně dokoupit, a tak jsme museli vyklidit pokoj do 12 hod. a do 19 hod. čekat s dětmi, kde se dalo. Nic moc, když se nemáte kde osprchovat či převléct.

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Ne. Ne. Ne.

Snad ani polopenzi nebrat, jídlo je naprosto hnusné, pro děti nevhodné úplně. Snídaně se dá přežít na suchém chlebu, vejcích či jogurtu, večeře jsou jak ze školní jídelny, najíte se, ale moc si nepochutnáte, děti si dají alespoň suché těstoviny. Oslizlá vařená zelenina. Dal se jedině salát + meloun, když byl. Dezert představovala většinou podivná pěna s příchutí tuti fruti zubní pasty.

All inclusive podle toho budou asi pěkně vyhozené peníze.

Kolem je dostatek taveren, kde se dá najíst dobře, zajímavé je, že v taverně před hotelem. která využívá stejnou hotelovou kuchyň, podávají chutná jídla. V obchodě si můžete koupit jogurty, ovoce i zeleninu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

U hotelu je bazén(ek), ale bez jakéhokoli zázemí, tzn. 1 veřejná toaleta u recepce na celý hotel + bazén + venkovní tavernu, a hlavně ŽÁDNÁ sprcha. Takže bazén spíše jen pro jedince s nižším prahem hygienických požadavků.

Pro děti nic. Do toho špinavého bazénu bych je nevzala ani za nic.

Můžou si zahrát fotbal ve vnitrobloku, když si přinesou míč ;-) Kdo píše, že hotel je vhodný pro rodiny s dětmi, je blouznivec. Leda že by tím myslel, že se tu dá jezdit s kočárkem. No...to asi dá... Jako na bezpočtu dalších míst na planetě.

Wi-fi tady sice je zdarma, ale pouze v dosahu baru, tedy v pokojích ve vzdálenějších budovách s ní nepočítejte.

Jako asi jediné pozitivum vychází cena ubytování + opravdu milí lidé z řad personálu. Ti trochu zmírňují tu chuť napsat o celém hotelu jen to nejhorší.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž je velmi blízko.

Je písčitá.

Vstup do moře pozvolný.

Ale.

U nejbližší pláže s placenými místy pod slunečníkem také chybí sprcha, či alespoň hadice na omytí nohou od písku (u jiných provozovatelů na téže pláži podél zálivu někde jsou, avšak ne vždy funkční).

Nejhorší ale je čistota - na místech se slunečníky je občas asi provedeno něco jako pokus o úklid, ale hned vedle na volné části pláže se válí odpadky, zbytky rostlin a úlomky ostrého dřeva snad již z minulých sezón. Plus všudypřítomní toulaví psi a kočky... Odpadkové koše nikdo nevyváží, popelnice v blízkosti jsou zavaleny odpadky, a ačkoli jsme jednou za týden viděli popeláře v akci, neodvezli všechno...

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

V celém zálivu jsou jen hotely či ubytovací zařízení, není tam nic zajímavého.

Jezdí zde několikrát denně autobus do jiných částí ostrova.

Funguje tu vodní taxi.

Všude na veřejných místech je špína a nepořádek.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Takové odstrčené místo bez ducha, dobré na koupání a koukání na západ slunce z terasy baru.

No a když čtu v recenzích, že Alkyon je dobrý pro rodiny s dětmi, tak to psal asi někdo, kdo sám děti nemá a má nějaké zmatené představy, tak to hodí na rodiny s dětmi nebo na důchodce. Osobně neznám nikoho, komu bych mohla hotel Alkyon doporučit.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 38
z 72 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání