Napsat recenzi

Za tú cenu nikdy viac!'

Recenze hotelu Alkyon Beach Hotel *** (Řecko - Korfu - Agios Georgios sever)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 379x
Recenze se líbila: 430 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásne prostredie, piesková pláž, ale nechutné jedlo ktoré zodpovedalo závodnej školskej jedálni, služba delegáta cez Tip travel 0 bodov, a najviac dokáže človeka vytočiť to keď si kúpi podľa katalógu tiptravel 3 hviezdičkový hotel a namieste zistí že je to slabá dvojka.

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytovanie bolo celkom pekné. Boli tam síce komunistické skrine, starší popraskaný stolík, ale postel, kúpelňa a všetko ostatné v poriadku. Kúpelňa bola čistá, každý deň sa upratovalo, uteráky menia tak 1x za pobyt, ale ubytko inak také normálne čisté. K dispozícii je chladnička, a klimatizácia, nie sú tam komáre.

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Strava KATASTROFA- prevažnú vašinu času sme mali žalúdočné problémy. Naozaj takú stravu som ešte nezažila. Každý deň bolo maso, ktoré bolo na každý deň síce iný druh ale v tej istej omáčke aj na obedy i na večere. Príloha ryža a cestoviny. Zemiaky nám pripravili 3x ( nie tri dni ale 3x za pobyt), neslané, varené. Pár krát zemiaková kaša z prášku. 1x dobre urobená lacná ryba z lidlu, 1x bravčový rezeň. K tomu máte šalát vždy iný) tie boli celkom jedlé.) Celá naša dovolenka bola o tom že sme skoro nič nejdeli, jedine čo sme využili z all inclusive boli nápoje zdarma a to bola veľká výhoda. Kto vie variť a očakáva ako all inclusive dobrú stravu tak nič. Na raňajky som si 1x chcela dať s chuťou paradajku a tá bola plesniva. Keď som si kúpila hranolky v miestnom bare pri bazéne, kde podávali nápoje tak tie boli síce drahé ale chutné, ale k tomu som dostala kečup po záruke. Nehladovali sme ale ani sme skoro z toho nič nejdeli. Najlepšie boli raňajky. To bola taká klasika 2 druhy chleba, bábovka, šunka, syr, paradajk,y lekvár, med maslo.

Obedy: ryža, cestovina, šalát( ten bol fajn), 2 druhy masa

Večera: to isté, niekedy nessladký puding

Občas nám dali k obedu melón, nektarinku.

Občerstvenie ˇktoré malo byť počas celého dňa- sušienky, bageta, pizza, došli v doobedných hodinách.

Pri bare obsluhovali len zahraničných hosti, ostatní si museli nápoje brať sami.

Keď to zhrniem v podstate sme dostali všetko čo písal tiptravel pri ponuke tohto hotela al v najhoršej kvalite aká může byť čo sa tý ka stravy.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Klimatizácia, trezor na recepcii( aj kď by som sa bála že mi to tam niekto ukradne), chladnička, balkón

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Krásna pláž, niekde odpadky ale na vačšine miest piesočnatá, more teplé, niekedy fúkalo tak slabé vlny ale kúpať sa dalo. Mierny vánok príjemne chladil.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Pekné kľudné prostredie. Kto očakáva disko alebo kultúrne vyžitie tak tu nie je. Ale je tu kľud a veľmi pekne.Pri hoteli je bazén, priamo s barom kde sa dajú využívať alko i nealko nápoje. A občerstvenie ktoré často krát došlo pred obedom.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Celkový dojem z dovolenky máme však úžasný. S priateľom sme si to užili, bolo tam krásne motre, odýychli sme si. Nepáči ssa mi že taká známa a ospevovaná cestovka nám pod 3 hviez. hotelom predala 2 a služby delegátky boli nulové. Napriek tomu by som cez Tiptravel tam už nikdy nešla, zaplatili sme za to nemalé peniaze ale hlavne že tiptravel sa nabalil! Za tú cenu by som šla určite inde.Kľudne znova na korfu ale s inou cestovkou!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 38
z 72 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání