Napsat recenzi

Pěkná dovolená

Recenze hotelu Grecotel LuxMe Costa Botanica Resort (ex Gelina Village & Aqua Park) ***** (Řecko - Korfu - Acharavi)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 1 007x
Recenze se líbila: 395 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po negativních recenzích jsem čekala jen vše špatné. Pro nás to byla až na nějaké drobnosti pěkná odpočinková dovolená. Transfer z letiště cca 1 hodinu. Pro 4 dospělé a 2 malé děti jsme měli ubytování v apartmánu ( 2 ložnice, 2 koupelny, menší kuchyňka s lednicí, balkon ) v patře. Při příjezdu na hotel se doporučuji ujistit na recepci, zda máte na pokoji přistýlky ( pro 1 nebo 2 děti ) a jestli máte pokoj, který máte zaplacený ( balkon atd ).

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Apartmán velký, prostorný, spíše tříhvězdičkový ( ale vybavení nebylo zastaralé ). V koupelnách fén. Televize. V kuchyni lednička a menší kuchyňka s nádobím. Bylo možné si zapůjčit cestovní postýlku s molitanovou matrací ( já měla svoji ). Na balkoně věšák na prádlo. Apartman byl klidný, nebyl ruch od sousedních pokojů. Pozor na mravence ( dávali jsme vše do lednice, i zabalené bonbóny, lízátka pro děti ), pak nebyl problém. Krásná udržovaná zahrada. 2 bazeny. Součásti mini zoo a tobogány. Večer disco pro děti.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Je možné jíst ve 3 restauracích. V hlavní budově ( největší výběr ), v restauraci u moře ( výhoda pro obědy pro děti, oběd je časově dříve, chodili jsme rovnou z pláže. Restaurace u tobogánů ( čínská a italská restaurace, mají výbornou pizzu, jinak asi nejslabší na výběr a chutě ). V hlavní budově je možné jíst vevnitř i venku, moc pěkné sezení na terase venku, hlavně večer. Snídaně ( velmi chutné domácí pečivo a chleby, výběr dobrý ), obědy byly občas chudčí, mohou být fronty, hlavně pokud jste v sezóně. Večeře chutné, velký výběr typicky řecké stravy ( saláty, olivy, zapečené lilky, sýry, cukety, ryby atd ). Pro děti těstoviny, kuře, karbanátky apod. Ovoce čerstvé ( meloun, jablka, pomeranč ). K večeři bylo asi dvakrát grilování masa, bohužel nečekejte nějaké speciality na grilu ( maso, ryby ) , měli spíše zapékané maso, rolády , kuře. Bylo možné se objednat zdarma na večeři ( gril ) v restauraci u moře, ale nepochutnali jsme si ( maso vysušené, malý výběr ). Jinak všude ! automaty na pití, kávu, vodu, džusy ( od moře je výhoda si zajít pro kafe nebo ledovou kávu ). Samoobsluha na vína ( vychlazené ) a pivo. V baru alko a nealko, výběr asi 4 koktejlů. Můžete vypít kolik chcete.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Personál vstřícný a ochotný. Personál neustále poklízel, okolí hotelu, zahradníci, denně čištění bazenu a okolí bazenu ( měření čistoty vody ). Nezastavili se!

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Moře čisté, krásné, lehátka na pláži ( nejlépe si dát ručník večer na lehátko nebo musíte vyrazit brzy ráno. Někde jsou pouze při vstupu do moře plošné kameny. Není to ale všude po celém pobřeží, jsou místa, kde je jen písek. Chce to vyzkoušet. Není hned hloubka, ideální pro děti. Občas vlny. Dopoledne bylo většinou moře bez vln. Sprchy na pláži. V hotelu jsou 2 vetsi bazeny s brouzdalištem pro menší děti ( klidnější bazen dále od moře a druhý s programem, cvičením a hudbou ). Hřiště pro děti a menší budova pro děti ( croco club )

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Město chudčí, nelíbilo se nám, žádný program pro děti ve městě. Nad hotelem vede silnice, u které je obchod , lékárna, půjčovna aut. Pokud půjdete dále, tak je tam pár restaurací, obchody. Ale nic rušného. Jsou možné výlety po okolí nebo zapůjčení auta. Moc pěkný byl prý výlet do Albánie. A pro děti je možný zábavný vodní park.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Klidná dovolená

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 23 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání