Napsat recenzi

Pohodová dovolená

Recenze hotelu Grecotel LuxMe Costa Botanica Resort (ex Gelina Village & Aqua Park) ***** (Řecko - Korfu - Acharavi)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 215x
Recenze se líbila: 263 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 1
  • pohled na resort od moře pohled na resort od moře
  • bar na pláži bar na pláži
  • cesta k hlavní budově s posezením na vodě cesta k hlavní budově s posezením na vodě
  • pláž vhodná i k dlouhým procházkám pláž vhodná i k dlouhým procházkám

Zájezd jsme dostali jako dárek. Po přečtení recenzí jsme měli vyloženě strach z toho, co nás čeká a odjížděli s obavami. Naštěstí jsme byli mile překvapení a dovolenou si užili....

Z letiště jedete busem něco málo přes hodinu příjemnou cestou s výhledem na okolní kopce a vesničky. Přijeli jsme po 9h, takže jsme museli čekat na pokoj, ale nevadilo to...šli jsme se projít a pak vegetili u bazénu. Resort se nám líbil už od hlavního vchodu, všude čisto, květiny, zahrada. Na recepci byli vždy příjemní a ochotní.

(jen pro informaci - myslím, že jsem náročnější klient, vždy vybírám 4*plus, scestovalá taky celkem jsem - Evropa, USA, Karibik)

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Renovované pokoje s terasou, čisto, útulno, menší kuchyňka s rychlovarnou konvicí, pěkná prostorná koupelna, dostatek místa. Budovu jsme měli asi 100m od hlavní budovy s výhledem do zahrady, v klidu, přízemí nevadilo. Resort je rozsáhlý, s možností krásných procházek.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Všeho dostatek. Nechápu jak si někdo může stěžovat, výběr byl opravdu veliký. Ano, některá jídla se opakovala, ale proč ne? Každý den jsem ochutnala něco jiného. K snídani vařili vejce na různé způsoby, k večeři zas různé druhy masa + samoobslužné pulty plné zeleniny, ovoce atd... Někdy byla jídelna opravdu plná, ale vždy jsme stůl našli.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Jelikož jsme byli sami dva s manželem a chtěli si odpočinout, tak jsme kulturní vyžití moc neřešili. Využili jsme ping pong, já aqua zumbu, jinak byl k dispozici celodenní program různých akcí ( fotbal ve vodě, volejbal, atd). Akorát večerní program nám chyběl - alespoň každý druhý den by mohla být nějaká taneční zábava s řeckým nádechem.Občas se konaly diskotéky na pláži, kde byli hlavně mladí lidé, ale jinak se nekonalo nic.

Také nás překvapilo, že přilehlý aquapark byl už v září zavřený.

Určitě s sebou přibalit Off proti komárům (ve městečku je i levný supermarket)

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž a moře nádhera....

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Klidnější městečko je od hotelu asi 10min chůzí. Výlety jsme si zajistili sami. Půjčili jsme si na celý den auto a projeli půl ostrova (zámek Achileon - letní sídlo císařovny Sissi stojí opravdu za vidění). Velká nabídka výletů lodí z přístavu v hlavním městě.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Dovolená pro lidi, kteří hledají klid, pohodu, rádi se kochají přírodou, cestují. Pokud bych jela s dětmi, určitě bych ověřila provozní dobu aquaparku a animační programy.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 23 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Katrin Novotná: Pravopis - 10. 9. 2019 5:37

Ale pravopis neumíte... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání