Napsat recenzi

První a poslední dovolená na Sardínii!!!!!!

Recenze hotelu MClub Marmorata Resort Mangia's *** (Itálie - Sardinie - Santa Teresa di Gallura)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 734x
Recenze se líbila: 336 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jedna z našich nejhorších dovolených a veřte,že srovnání máme veliké,každý rok jsme minimálně dvakrát a pokaždé někde jinde!!!!!!Na Sardínii jsme se opravdu těšili a po přečtení popisu hotelu mysleli,že jedeme do ráje!!!!!!K tomu to mělo opravdu daleko.Slovenská delegátka to tak vychválila,neopomněla asi třikrát dodat,že 99,5 procenta kliëntu je na tomto hotelu spokojená.Jen do dnes nevím,kde ta procenta vzala,když jsme žádný papír o spokojenosti z dovolené nevyplnovali!!!

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Hodně vybydlený pokoj,který se skládal ze dvou částí oddělených schody.Dole byly dvě postele oddělené a nahoře manželská postel.Klimatizace byla jen v horní části,takže když se tam zapla,děti nahoře mrzly a my dole s manželem padali vedrem.Skříně byly neskutečně zatuchlé a bez poliček,pouze pár ramínek,takže nebylo šatstvo kam uložit.Koupelna malinká a sprchový kout měl stěží metr na metr.Takže objěmnější dovolenkář by se musel sprchovat asi nadvakrát.......zepředu a pak zezadu!!!!Vchodové dveře při sebemenším větříku neskutečně mlátili,tak si asi dokážete představit,jaké to bylo,když jsme měly celé čtyři dny neskutečný vítr!!!!O peřinách jsme si mohli nechat zdát pouze pod prostěradlem.......jako Škopkovi ze Slunce,seno........

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Takhle mizerné švédské stoly jsem jěště NIKDY a NIKDE nezažila.Hned z první večeře jsem odcházela hladová a to upozornuji,že jím skutečně všechno.Ale abych se na Sardínii ládovala hranolkama,párkama,mletým vysušeným masem a vrcholem všeho byla poslední den čína z prasečích drštek........teda pardooooon,ale to byl opravdu vrchol!!!Ranní míchaná vysušená a studená vajíčka a volská oka,která plavala v oleji byla opravdu katastrofa a když jsme se rozhodli,že budeme snídat tousty,tak bohužel došly už půl hodiny před koncem snídaně.A to v katalogu slibovali gurmánský zážitek od vzhlášených kuchařských mistrů.......hahaha.....o zážitek se opravdu postarali,ale hned v zápetí na toaletě!!!!!Takhle falešné a klamné informace!!!!.Jídelna byla neskutečně hlučná,protože celou polovinu okupovaly skupinky náctiletých..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

V dnešní době přijet na dovolenou a vzápětí zjistit,že nejen že nejde Wi-Fi a data,ale také žádný signál,tudíž nešlo ani volat ani smskovat,je opravdu hodně špatné.Kdyby to bylo uvedeno v katalogu,tak si myslím,že na hotelu bude pouze personál a naše slovenská paní delegátka,které se vše líbilo.Jejich nesmyslné karty,které se museli dávat při každé žádosti o nápoj,takže když jsem chtěla dva nápoje,musela jsem mít dvě karty nebo někoho dalšího s sebou,jsou dost nepochopitelné.Na výlety se raději vydejte na vlastní pěst.Paní delegátka nám nabídla výlet na Korsiku,který stál 110 euro.Ale když jsme ho koupili hned první den u ní,tak byla sleva na 90 euro.Ale vzápětí jsme pochopili,proč.Chtěla zabránit tomu,že bychom si mohli zjistit,že po vlastní ose vyjde výlet na 60 euro!!!!!A pozor,děti do deseti let včetně už platí jako dospělá osoba.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Moře bylo nádherně čisté,když ovšem nefoukal vítr.Pláž je sice velká,ale slunečníky nepobírají kapacitu hotelu.Když bylo hezky,vypadalo to na pláži asi jako v Bibione.....hlava na hlavě.A když foukal vítr,tak si bylo sice kam lehnout,ale vítr vás odnášel pomalu i s lehátkem a vlny byly tak velké,že se nedalo ani koupat.Ale jak říkam,když bylo moře klidné,mělo nádhernou barvu a bylo čisté!!!!

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Jelikož je hotel velice rozlehlý,jezdí tam celý den vláček.Ze začátku to šlo a měli jsme z toho alespoň trochu atrakci.Ale protože je hotel v kopci a vláček jezdí neustále nahoru a dolu,ke konci pobytu už mu tak neskutečně skřípaly brzdy,že už se tam nedalo vůbec jezdit.Nepříjemné skřípání se rozléhalo široko daleko.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

DO TOHOTO HOTELU UŽ NIKDY VÏCE !!!!!!!!!!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sardinie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání