Napsat recenzi

Průměr.

Recenze hotelu MClub Marmorata Resort Mangia's *** (Itálie - Sardinie - Santa Teresa di Gallura)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 319x
Recenze se líbila: 367 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Už jsme zažili lepší dovolenou.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Ubytování nás zklamalo. Sice měl každý pokoj výhled na moře, ale nebyl jediný důvod se zdržovat na přilehlé terásce, protože tam člověk sebou nemá ani pití, ani nic dobrého k jídlu, takže posedět si raději půjdete k baru u bazénů. Na čtyři lidi jen dvě plastové židle je taky málo. Pokoje nemají okna, mají jen příšerný špinavý světlík, který jsme raději neotevírali. V nedostatečně odvětratelné koupelně společné s WC se tvoří plíseň. Naprosto miniaturní sprchový kout, do kterého jdete za trest. Zde jsme se jen rychle převlékli a rychle vyspali a pryč.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Dříve jsme jezdili do Řecka a tam nám chutnalo víc. I množství jídla a rozmanitost byla větší. Ale nejvíc nás mrzelo, že byl krátký čas na snídani 7,30-9,30, oběd ještě méně 12,30-14,00 a večeře jen 19,30-21,00 hodin. Mezi těmito časy NIC. Žádná svačina, to jsme zažili poprvé. Víno jsme si mohli vzít k jídlu, ale bylo tak teplé, že se pít nedalo. Zmrzlina k obědu byla opravdu vyjímečně nedobrá. Meloun, který milujeme, byl pouze jednou za celý týden v čase oběda. Na to, jak je to velký hotel jsou časy opravdu kritické, protože se bojovalo o stůl, který číšníci nestíhaly čistě prostírat a uklízet nádobí po strávnících před námi. Taky nás tyto časy nutili neustále koukat na hodinky, abychom nepropásli oběd, protože vydržet bez oběda do večeře by bylo dlouhé bez odpoledních svačin.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

V celém komplexu veliké problémy se signálem. Na internet jsme se vůbec nedokázali připojit a nešlo pořádně ani telefonovat a posílat SMS.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Moře to všechno zachraňovalo. To je opravdu krásné. Krásná pláž. Měli jsme sice zaplacená lehátka, ale vybojovat je taky nebylo jednoduché. Je jich na počet hostů hotelu málo.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Doporučuji zajet autobusem za 1,5 E na osobu do Santa Tereza di Gallura. Jinak v bezprostřední blízkosti hotelu nic není.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Sardinie má překrásné moře, nejhezčí, co jsme kde viděli. Ale služby ještě mají veliké rezervy a to je škoda. Když člověk celý rok šetří na vysněnou dovolenou, tak např. nechce neustále sledovat hodiny,...Zažili jsme to v Řecku (konkrétně Lindos Princess), že jsme se za celou dovolenou nepodívali na hodinky, nikdy nám nebyl odepřen přístup k jídlu ani k pití. Cena za týden byla srovnatelná, ale služby ne, škoda. Kromě náramku musíte mít v Marmoratě ještě kartu, na kterou vám načítají pití. Taky pro nás nepochopitelné a obtěžující, často jsem došla na bar a kartu jsem si zapomněla, tak jsem nic nedostala a šla jsem mnohdy i nemalou vzdálenost znovu. Proč nestačí náramek?

Sardinie má hezkou přírodu a překrásné moře, ale ve srovnání s taky moc krásným Řeckem je drahá. Řekové jsou, myslím, také milejší:-)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sardinie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání