Napsat recenzi

za hodně peněz fakt málo muziky

Recenze hotelu Villaggio Dei Pini *** (Itálie - Sardinie - Platamona)

Hodnocení:
průměrně: 1,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 82x
Recenze se líbila: 211 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velké zklamání - úroveň hotelu tristní, a reklamace podle cestovky neoprávněná - tak to v našich očích klesnuli až k zemi, protože to tam bylo fakt děsný. Lituju všechny, kdo jim skočí na špek letos - zdá se, že je to zas v nabídce, a za cenu krásné dovolené... Není to rozhodně vhodné pro 55+, pokud to nejsou dobrodruzi libující si v překonávání překážek :)

Ubytování  průměrně (2,7/5)

"Komfortně zařízený pokoj" (slovy katalogové nabídky) sestával z kovové palandy a dvoulůžka, v jeho roštu chyběly plaňky, takže Hleď kam sedáš, nechceš-li propadnout do ďolíku ! Nábytek už měl své nejlepší časy daleko za sebou (otlučený). Taková vyloženě turistická ubytovna. Tři hvězdičky si to nezaslouží.

Strava a stravování  průměrně (1/5)

Katastrofální. Především - žádné stravování formou bufetu ! Jen snídaně byly bufetové, a nabídka teda bídná. Na obědy a večeře se stála naprosto trapná fronta na to, aby vám kuchař plácnul na talíř porci čehosi. Žádný bufet, kde když si nejste jisti, vezmete si trochu a rozhodnete se podle ochutnávky. Tady jste si ukázali prstem na dvě možnosti, které měl kuchař před sebou, a velikost porce byla na něm. Určitě by vám přidali, ale o to asi nikdo nestál. Standardně těstoviny, ale teda žádná gastronomická radost. Pravidelně zapracovávání zbytků od minulého jídla do dalších ! Jediné, co bylo jisté, byly plátky bagety, do té žádné zbytky vetknout nemohli. A obezřetně si k tomu vzít něco z bufetu, na němž byly v čase oběda a večeře jen předkrmové tácy, na kterých ovšem defilovaly především kreativní úpravy toho, co bylo k jídlu včera. Sardinie a její vyhlášená gastronomie - nenechte se vysmát. Jedním z nejlepších pokrmů byly hranolky s párkem. Už když se přicházelo k jídelně (to nebyla hotelová resturace, to byla lidová jídelna), šel vám naproti takový ten vlhký pach divných pokrmů... Brrr :(

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Bazény byly otevřené jen několik hodin denně. Žádné, že by si šel člověk ráno a nebo naopak večer zaplavat ! To je velké mínus. Termály byly otevřené, ale k čemu termály, když je venku přes 30 stupňů ?! Animační programy hned pod hotelem a hlavně hlučné, takže proč je to prezentováno jako dovolená pro 55+ rozumně nevysvětlíš. Personál naprosto laxní a nehovořil jinak než italsky, a tím myslím i recepci, takže tragédie, pokud od nich něco potřebujete. Pokojské byly ochotné, ty by mohly dostat 4 hvězdičky. ale jinak hotel fakt strašnej. Jen pro velmi nenáročné.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Moře nádherné a teplé (to jediné, s čím neměl hotel ani cestovka nic společného). Moře skutečně úžasné. Pláž dlouhá, a když jste se odebrali někam dál, tak OK. Přírodní kvalita. To, co bylo u hotelu, už tak radostné nebylo. Lehátka hustě na sobě, vyhrazená místa vám nedovolila lehnout si někam jinam. Nedůstojné, horší než rekreace ROH - tady si lehni a odsud se nehni ! Plavčík, který měl lehátka na starosti, je ani ráno nezkontroloval, jestli jsou na místech, takže navzdory vnucené rezervaci jste mohli být i bez lehátek, což se taky stávalo (někdo si ty vaše někam odtáhnul).

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

Zahrada pěkná. V červnu to tam hezky kvetlo, takže bylo ideální trávit čas venku v piniovém háji nebo mezi zelení. Jinak možnost procházek nic moc. Když se vyšlo z areálu hotelu, byla tam prašná silnice, docela tam byl provoz. Procházka přírodní rezervací okolo jezera byla vlastně jedinou možností. Pěkná byla. Ale jediná. Do obchodu to bylo asi 1 km po té prašné silnici, byla to taková místní "Jednota" s nouzovou nabídkou od všeho trochu. Možnost autobusem dojet do města, jehož název se vytratil... tam měli dobrou zmrzlinu.

Celkový dojem  průměrně (1,7/5)

To byla nejhorší dovolená a stálo nás hodně sil nebýt naštvaní celý pobyt, protože tim bysme si nepomohli. Hledali jsme usilovně něco pozitivního, což bylo v mořii a u moře a pod piniema. Do hotelového pokoje se jdete vyspat, tak když ostražitě vplujete do lože v místě, kde není díra v roštu... a do jídelny odcházet s vědomím, že je to tam prostě hrozný a že to jistí bageta. Ovšem za tu cenu, co ten zájezd stál, jeďte radši někam jinam... a my teda už taky s jinou cestovkou. Tahle definitivně ztratila naši důvěru.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Sardinie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání