Napsat recenzi

Nevhodná dovolená pro 55 +

Recenze hotelu Villaggio Dei Pini *** (Itálie - Sardinie - Platamona)

Hodnocení:
průměrně: 1,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 94x
Recenze se líbila: 285 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 0
  • švédský stůl pro 180 hostů...

švédský stůl pro 180 hostů...
  • švédský stůl po 20 minutách večeře švédský stůl po 20 minutách večeře
  • fronta na jídlo - špagety? fronta na jídlo - špagety?
  • u pultu je volno, už není co jíst...
u pultu je volno, už není co jíst...
  • čekání na jídlo -večeře nebo snídaně?
čekání na jídlo -večeře nebo snídaně?
  • vyhádala jsem si dvě stehýnka...a asi tak 5 lžic řídké bramborové kaše:-( vyhádala jsem si dvě stehýnka...a asi tak 5 lžic řídké bramborové kaše:-(
  • po půlhodině stolování hosté téměř vylízali i švédský stůl...
po půlhodině stolování hosté téměř vylízali i švédský stůl...
  • Jo a tady člen rodiny, co se mnou sdílela první noc postel!
Jo a tady člen rodiny, co se mnou sdílela první noc postel!
  • švédský stůl...po cca 15 minutách od zpřístupnění jídelny.. švédský stůl...po cca 15 minutách od zpřístupnění jídelny..

Hotel avizován jako nekuřácky, ale není to pravda,na pokojích a v prostorách hotelu jsou sice hlásiče, ale to jen z důvodů místních nařízení. V baru, u bazénů a na pláži se běžně kouří. Na pláži nejsou popelníky, TAKŽE ŠLAPETE PO VAJGLECH. Na pláži po většinu dne hraje diskotéková hudba, stejně tak u baru s bazénem, kterou je slyšet po celém areálu - jedna kolegyně to nazvala ZVUKOVÝM TEROREM. Personál, kromě pokojských, je velmi neochotný. Nákupy v barech lze realizovat pouze přes hotelovou kartu, ale z té se "ztrácejí" peníze jinak než je na vystavených účtech - nevyužila jsem, naštěstí. Stravy je málo a není průběžně doplňována. NENÍ DIETNÍ, TAKŽE PRO STARŠÍ OSOBY s cukrovkou, cholesterolem apod. JSOU ZÁJEZDY NAPROSTO NEVHODNÉ, přesto je CK nabízí v rámci programu 55+. Na konci pobytu se mi udělalo špatně, nevolnost trvá i po návratu, UKÁZKOVĚ ZKAŽENÁ RADOST Z DOVOLENÉ!!!

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Pokoj čistý, zaplatila jsem za jednolůžkový pokoj cca 3000 Kč, ale měla jsem v něm 4 postele včetně palandy. Nepoužívají visačky na dveře o nerušení (tu je třeba si vyžádat), takže když jsem se potřebovala dospat po příletu, uklízečka mne 4x probudila a doslova vyštvala z pokoje. Telefon nefunkční ani po reklamaci - vzhledem k tomu, že je zájezd cílen pro osoby nad 55 let, není to úplně bezpečné. Hned první den mne pokousali nějací broučci zabydlení v posteli, bylo to jako od komára. Bylo jich víc, postupně jsem chytila tři a zavraždila (foto rovněž přiloženo)- týden po návratu jsem podstoupila testy na infekce vč. boreliozy.

Strava a stravování  průměrně (1/5)

Naprosto nepopsatelná hrůza po celý týden, jídlo stejné, ale větší problém bylo, že ho bylo málo. Poprvé jsem na dovolené měla hlad, průjmy měli i někteří další, a i po návratu mám zdravotní problémy.Hlad jsem řešila dokupováním bezpečného jídla ve velmi skromném supermarketu, restaurace v okolí nebyly moc dobré, nebo byly zavřené. Fronty po celou dobu a doslova boj o jídlo 2x denně byl vyčerpávající, stolování rozděleno podle jmen (jako na rekreaci ROH -to je spíše věc CK). Lékařka, na kterou jsem se po návratu obrátila mi sdělila, že ve stejném hotelu byly problémy se stravou již v roce 2017 a že to CK D**** hodnotila jako mimořádný úlet...už zřejmě trvá úlet hotelu i CK D**** druhý rok.... Přikládám fota z večeří - od 19,45 do 21,30, chodila jsem tak půl hodiny po začátku. Tácky na švédském stole kromě dvou mís s rajčaty a nakrájeným zeleným salátem (během chvilky byly prázdné) obsahovaly nakládanou zeleninu, něco málo sýrů (asi tak pro 10 lidí) hlavní chod vydával kuchař - ukázka kapky bramborová kaše se dvěma kousky kuřete (druhé stehno jsem si musela vyhádat). 1 kilová solnička pro celou jídelnu...FAKT! Žádné ovoce po celou dobu, čerstvá rajčata a nakrájený zelený salát ve 3 mísách v průmětu 25 cm. Víno zahrnuté do ceny zájezdu jsem nepila, stálo několik hodin v 5 litrových lahvích v jídelně a rozléval je číšník do UH nádob! Voda z přístroje do UH džbánků, opět s velkou frontou (pouze dva zdroje pro 180 lidí). Personál evidentně okrádá hosty právě na jídle! Italovi dávali dvakrát větší porce než Čechům, také odlišovali ženy a muže a to i při obsluhování v jiných restauracích. Hnus.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Nic z avízovaných placených služeb nefungovalo! Přidělování lehátek na pláží skandální - bez předchozí domluvy mne přestěhovali celkem 3x!.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Moře bylo fantastické, pláž ušla až na čistotu popsanou jinde a mizerné, případně předražené služby.

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

Nic, o co by člověk nemohl přijít. Personál se nenamáhá mluvit jinak než italsky :-), nekvalitní a drahé restaurace, kola nebyla k dispozici jak bylo avizováno, sportoviště jsou neudržovaná, wellness nefunguje. Takže pouze BUS a odjet zcela mimo. Vyplatilo se zajet do Sassari, tam byla pravá italská káva a výborná za 1,20 eur vs. hotel 2,50 a v malém hrníčku, ve městě příjemné prostředí a lidé. Koupit si něco - v zásadě není za co utrácet!

Celkový dojem  průměrně (1,7/5)

Jedna z nejhorších dovolených v životě. Za skoro 20000 Kč na týden s polopenzí (cca 700- 800 euro) to rozhodně nestálo. Hledala jsem klid, odpočinek s odpovídajícími službami (postačila by běžně kvalitní strava v potřebném množství, tedy bez okrádání zákazníků a klidné prostředí). CK mne ubezpečila, že v případě zájezdů nad 55 let tomu tak bude. NEBYLO ani jednou. JIž podruhé mne CK D***** zklamala, ale tentokrát neměla na místě ani schopné delegáty, kteří by byli schopni to vynahradit. Dojem byl takový, že s Čechy zacházel personál hůře než s Italy, jak kvalitou služeb, tak i chováním. Cítila jsem se okrádaná o čas i peníze, prostředí mne vyčerpávalo a vrátila jsem se víc unavená než když jsem na dovolenou odjížděla. Po návratu jsem musela navštívit lékaře. CK D***** NEDOPORUČUJI. Reklamaci některých drobných nedostatků jsem napsala již třetí den, na řešení zkažené dovolené zatím nejsem při síle, je mi stále špatně. Ale varuji před touto CK, zamlčuje podstatné informace, které mají vliv na Vaše rozhodnutí, zda jim ty vysoké a neúměrné poplatky zaplatíte.

Hotel není opravdu vhodný pro děti, ani starší generaci díky nekvalitní stravě a nedostačující hygieně v areálu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Sardinie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání