Napsat recenzi

Pěkný hotel pro rodinnou dovolenou

Recenze hotelu Club Hotel Dante **** (Itálie - Emilia Romagna - Cervia)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 38x
Recenze se líbila: 260 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolenou v tomto hotelu jsme si moc užili, velmi čisté prostředí, vstřícný personál.

Ubytování  průměrně (4/5)

Každodenní úklid, vytřeno, čisté ručníky i čiště povlečeno každý den. Měli jsme standardní pokoj s balkonem a částečným výhledem na moře. Děti byly na přistýlce ve formě skládací palandy. Bez problému jsme se tam ve 4 všichni vešli.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Vynikající a velmi chutné. Výběr nebyl tak velký jako třeba v Řecku, ale o to chutnější. Především ti, co mají rádi ryby a mořské potvory, tak si přijdou na své. Každý večer byla i pizza. Jídlo se neustále doplňovalo. Jediné, co nám vadilo, bylo, že v rámci All inclusive bylo pivo a vino pouze k obědu a večeři. Bohužel ne mimo tyto časy, třeba navečer. Cena alkoholu byla v hotelu poměrně vysoká (pivo 4 Eura, 1,5dl vína 4 Eura), takže jsme si kupovali láhev vína za 5 Eur v nedalekém obchůdku. Jinak u bazénu i na pláži je hotelový bar.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Welness super, využili jsme ráno a když nám 1x pršelo, dále bazén u hotelu. Každý večer tanečky pro děti a po té nějaký program pro dospělé. Personál velmi vstřícný, většina však mluví pouze Italsky. Ale dorozuměli jsme se pokaždé. Parkování zdarma je cca 250 m od hotelu, přímo u hotelu je placené. Parkování zdarma je vhodné zarezervovat si dopředu přímo v hotelu. Dostanete přidělené číslo s čipem. V sezóně se může stát, že nebudou volná místa.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Soukromá pláž hned kousek od hotelu, každý dostane své číslo se slunečníkem a 2 lehátky a to máte rezervované po celou dobu. Na pláži také bar, nelko all in, zbytek jako zmrzliny se platilo. Pláž čistá s jemným pískem. Všude plno mušlí. První 4 dny moře super, byly i vlny, další 2 dny se tam objevili medůzy, které žahaly. Poslední den tam byla nějaká hnusná pěna, že jsme ani do moře nešli a zůstali u bazénu.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

V okolí hotelu jsou samé 4**** hotely, každý si tam najde svou zábavu. Obchody také poblíž.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Byli jsme velmi spokojeni. Asi 80% hostů byli Italové a veškeré animační programy a vše se jede v italštině. Recepční mluví anglicky a pár čišníků také.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Emilia Romagna - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání