Napsat recenzi

Itálie Cervia - hotel Dante

Recenze hotelu Club Hotel Dante **** (Itálie - Emilia Romagna - Cervia)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 332x
Recenze se líbila: 518 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0

V hotelu Dante jsme byli už vloni a líbilo se nám tam tak moc, že jsme letos jeli znovu. Tento rok už se náš starší (pětiletý) synek zapojil i do některých denních animačních programů a i přes to, že byly jen v italštině, ohromně si to užil. Animátoři byli skvělí a opravdu se moc snažili, aby náš maličký zapadl a mohl se do her zapojit.

Ubytování  průměrně (4/5)

Pkoje sice menší, ale moc hezky a účelně zařízené. Pokojový servis bezchybný (2x denně úklid včetně výměny ručníků)

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jídlo skvělé, rauty bohaté a bezedné. Nepřeberné množství druhů studených i teplých jídel, salátů, moučníků,.... Myslím, že all inclusive strava je jedním ze zlatých hřebů dovolené v hotelu Dante :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Všichni jsou moc příjemní a ochotní. Velmi tolerantní i k lumpačinám malých dětí (a že ty naše občas bývají docela slyšet). Může být trošku problém s dorozumíváním. Většina personálu mluví jen italsky a více či méně německy. Angličtina je spíš výjimkou. Vybavení je skvělé - hotelový venkovní bazén, venkovní i vnitřní hernička pro děti, výborné SPA se dvěma bazény, dvěma různě teplými saunami, bezpočtem masážních sprch s různě teplou vodou,... Animační program po celý den, v hotelu, na pláži, u bazénu,... a to jak pro děti, tak pro dospělé.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Písečná pláž s velmi pozvolným vstupem do moře (opravdu VELMI pozvolným), což jsme s malými dětmi ocenili. Součástí pláže je i hotelový bar, kde je, mimo jiné, zajištěn celodenní pitný režim, nemusíte s sebou tedy vláčet hektolitry vody. Dále dětské hřiště s prolézačkami, malým kolotočem, trampolínkou,.. Většina atrakcí je chráněna před sluníčkem.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

V okolí hotelu jsou povětšinou další hotely a sem tam nějaká restaurace, či kavárna. Ale upřímně řečeno, v areálu hotelu a pláže nám bylo tak dobře, že jsme vlastně ani neměli potřebu vyrážet jinam...

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Možnost využití hotelového SPA (mimo sezónu v září je v ceně all inclusive) a animační programy pro děti v krytých prostorách hotelu nám i přes letošní nepřízeň počasí zajistily báječnou dovolenou. A pak to jídlo... :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Emilia Romagna - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání