Napsat recenzi

UŽ NIKDY!!!!!!!

Recenze hotelu Residence Gallery *** (Itálie - Abruzzo - Alba Adriatica)

Hodnocení:
průměrně: 2,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 140x
Recenze se líbila: 444 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Denně opilý, vulgární až místy agresivní kuchař. Dolegátka moc namyšlená, žádná ochota neustále odkazuje na nástěnku s informacema. Klimatizace za příplatek 50euro která nestíhá. Už nikdy tohle není ani pro nenáročné

Ubytování  průměrně (2,4/5)

Vybavení hotelu staré, rozmlácené, večinou věci na jedno použití. Postele z dob před 1. světovou, člověk měl strach si lehnout, jak si lehnul tak byl v tu ránu na zemi a nebo vrzal celou noc + samý písek od předchozích návštěvníku. Doporučuji při příjezdu hned rozmrzit lednici jinak k nepoužití a řádně umýt SMRDÍ !!!! Pro 4 osoby pouze 2 židle zbytek asi at si sedne na zem nikoho to nezajímalo.

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Jídlo věčně rozvařené, plané, samá voda no prostě hnus, že by to ani pes nežral. Kuchař neutále opilý , že jeden večer zapomněl uvařit a všem nadal at si doneseme kýbl. Jsme přece *** hotelu a pokud se nám to nelibí tak at jdem jinam žrát. Večeře pouze 30 minut na celý hotel kde se ani do jídelny všichni nevejdou.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,2/5)

Vybavení žádné, personál večně v trapu. Bar otevřený věčinou po večeři a to na baru jenom čepované české pivo (starobrno), kofola, a plech citron a grep. Delegátka moc nafoukaná , studená jak psí čumák, neumí nc zařídit věčně vás jak neposílá at si to zařídíte sami. Výlety super dá se z čeho vybírat

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Moře i čisté, věčinou zakalené od písku z vln. Spoustu krabů v moři takže boty nutné ! Ryb minimálně až žádné. Pláže přelidněné, ale místo se najde. Krásná palmová a borovicová promenáda velmi frekventovaná cyklisty.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Spoustu cukrárem, tržnic, pizzerií, baru je kde zajít, ale draho oproti ČR. Kousek od hotelu fajn supermarket kde je vše za babku a dá se všechno sehnat. Všude čisto bez toulavých koček a psů. Italové vstřícní a ochotní.

Celkový dojem  průměrně (2,3/5)

Do toho hotelu už nikdy není vhodný ani pro mladé ani starší nikoho. Pláž a okolí super, ale přístě jiný hotel

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Abruzzo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání