Napsat recenzi

NEJEZDIT za žádnou cenu!!!!

Recenze hotelu Residence Gallery *** (Itálie - Abruzzo - Alba Adriatica)

Hodnocení:
průměrně: 2,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 200x
Recenze se líbila: 406 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Paneboze!!! Vetsi hnusarnu jsem nezazila. Ty pokoje jsou jak z 10. Stoleti. Vsude prach a spina. Sprchovy kout naprosto hruza!!!!!! V prvni rade by meli neco s tim hotelem delat, protoze jim to tak dlouho nevydrzi. Delegatka je prijemna ale v prvni rade by mela vyhodit toho "dokonalého kuchára Ivoška". Protoze ja jsem horsi chovani nezazila.. a jeste si bude na delagatku vyskakovat. Byl jsem svedkem. Az vyhodi Ivoska vse bude jinak.

Ubytování  průměrně (2,4/5)

Hnus!!!!!!!

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Kuchar to cele kazi. Jen z neho se mi dela spatne. Jidlo by bylo tak na 3 hvezdicky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,2/5)

Kuchař se chová jako šéf celé zeměkoule.

Bar nebyl skoro nikdy otevren protoze meli nedostatek zasob. Hruza

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

To jedine bylo na dovolene pozitivni.!!! Ale to neni zasluha hotelu.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Celkový dojem  průměrně (2,3/5)

Hruza!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Hanka: Hrůza - 13. 9. 2015 16:52

Nevím, jak jinak popsat dovolenou, ze které jsme se dnes vrátili... Píšete o kuchaři Ivoškovi. nevím, kdo to je, ale buďte rádi, že jste ho měli. Nám 2 dny před odjezdem oznámili, že ruší polopenzi a zůstává snídaně...Ta spočívala v tom, že pokud jste přišel na řadu více než 10., neměl jste šanci na šunku, chleba, vánočku sýr a byl jste nucen se cpát starým toustovým chlebem s Vysočinou nebo Gothajem. Obzvláště pro děti lahůdky...Dostali jsme jako satisfakci výlet do olejárny za 17 Euro, ale díky tomu, že jsme si museli prakticky kupovat i snídani a denně i oběd, dovolená se prodražila na letecký zájezd do Řecka...Pokoje špinavé, lednička plíseň, sprchový kout nefunkční po celý pobyt i přes opakovaný příslib opravy, tudíž jsme 4x denně vytírali až v ložnici, žaluzie denně opravované, žádná rozkládací pohovka, ale dvě křesla s péry až ke stropu a situována tak, že pokud chtěl někdo z pokoje ven nebo dovnitř, muselo se zastlat aby se dalo projít...Jediné positivum bylo čisté moře, super pláž a sluníčko. Delegátka se zdála poněkud na úprku a mluvila tak, že jí nikdo nerozuměl...Na to, zda došlo k nápravám na vadách nedohlížela...Do tohoto "hotelu" už nikdy více!!! Vše mám nafocené, ale sem fotky vložit nejdou... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Abruzzo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání