Napsat recenzi

Hotel co si hraje na 5 hvězd

Recenze hotelu Red Sea Taj Mahal Resort & Aqua Park ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2014
Přečteno: 1 007x
Recenze se líbila: 562 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po příjezdu v 6 hod. ráno jsme čekali na pokoj 5,5 hodiny. Náramky nám dali až ve 12 hod., aby jsme náhodou po nočním letu neposnídali. Po 5,5 hod. jsme konečně dostali klíče od pokoje a byli jsme odvezeni do bungalovu. Po otevření dveří jsme mysleli, že je to nejapný žert, ale nebyl. Takovou špínu si nedovede nikdo představit. Po shlédnutí pokoje jsem došla k oknu, které jsem chtěla otevřít a když mi celé zůstalo v ruce tak to byla poslední kapka. Okamžitě jsme se vrátili na recepci, kde jsme požadovali výměnu. Nejdříve se nám snažili vyhovět tím, že tam laskavě uklidí a že to bude OK, ale po dlouhém dohadování, když zjistili, že s námi nehnou jsme čekali na pokoj další 2,5 hod. Sice jsme nebyli ubytováni v hlavní budově, ale už to bylo ucházející. Bylo to asi tím, že jsme se později dozvěděli, že to bylo nově postavené.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

5 hvězd je fakticky hodně nadsazené!!!

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

První 2 dny strava byla víc než příšerná. Po 2 dnech se něco změnilo a už to bylo lepší, ale celý týden byl hlavně o rýži a těstovinách. Jídlo bez chuti, ale za to kulturu v jídelně nám ochutili ruští turisté, kteří se chovali jak když celý rok nejedli. Ale za to hotel nemůže, ale určitě to ve vás nechá celkový dojem.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Vybavení hotelu standart 3 hvězd a služby personálu co se týče úklidu pokoje, bylo normální a v barech někdy dělali jak když dávají ze svého. Něco dávali na příděl. Dorazilo nás poslední den, kdy jsme odlétali a čekali na odvoz na letiště. Vzali jsme si ke stolečku pití, neboť jsme čekali 2,5 hod. než nás odvezou z hotelu. Ve 12 hod. se k nám přihnal nějaký zaměstnanec a přestřihl nám náramky a sebral dokonce i rozpité pití. Na to jsme už neměli slov. Pořád chodili kolem nás, jestli náhodou jsme se nikde něco nenačepovali. Tak že poslední den to tedy úplně dorazili.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž a moře to bylo jediné co bylo opravdu nádherné a všechna negativa to trochu vykompenzovalo.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Okolí je všude stejné. Poušť a odpadky, ale to je všude v Egyptě.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Kvůli moři a pláži by jsem se vrátila, ale to by tam museli asi postavit nový hotel, nebo to mít jiný majitel.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 62
z 127 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání