Napsat recenzi

Super hotel na doporučení i-travel

Recenze hotelu Fort Arabesque Resort Spa & Villas **** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2014
Přečteno: 1 765x
Recenze se líbila: 554 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Dobrý den, chtěla bych moc poděkovat za krásnou dovolenou s i-travel. Jste suproví. Minulý týden jsme se vrátili z Egypta a jako vždy vše klaplo tak, jak má. Lítám s touto cestovkou několik let (mimo nás s i-travel cestuje moje rodina a několik mých známých) a oceňuji pečlivost s jakou mi při výběru ochotně vždy pomůžou, doporučí a podají detaily. Vloni jsem s nimi byla v Turecku v hotelu Hane Garden a bylo to senzační. Určitě tam pojedu znovu. Super hotel, dobré jídlo… perfektní pivko… delegát nás vzal zdarma na plavbu, kde bylo několik dalších klientů, co letěli taky s i-travel a shodli jsme se na tom, že s touto cestovkou poletíme i v budoucnu. Mám zkušenost i z velkýma cestovkama, ale nikde nejsou tak ochotní a trpěliví při výběru. Taky ceny mají dobrý a dá se s nimi domluvit na individuálních platbách, což nám maximálně vyhovuje. Nejme nároční, ale za svoje peníze chceme pohodovou dovolenou, což nám u i-travel vyhovuje. Před týdnem jsem s vrátila z Hurghady, kde bylo super. Žádný náznak nějakých problémů nebo nepokojů, jak se o Egyptě pořád píše. V hotelu Fort Arabesque, kde jsme tentokrát byli nás uchvátila kráááásná písečná pláž. Jídlo je v Egyptě na dobré úrovni, ale tady se u snídaně, oběda a večeře dostávaly coly, fanty i víno v originálním balení. Ve třetinkách nebo klasická lahev vína, bylo to příjemné. Oproti jiným hotelům jsme to vnímali jako nějak plus. Jídlo u barů a pití bylo taky dobré. Vůbec bych ten hotel netipovala na 4 hvězdy. Podle mého je to srovnatelné s některýma pětihvězdičkovýma hotelema. Pláž krásná, opravdu krásná. Písek, široká. Kousek od vstupu do moře je ostrov, kde jsou barevné korály a ryby. V hotelu nebyli žádní další češi, což je určitě škoda, protože tam bylo opravdu dobře. Delegátka Ludmila byla hrozně milá a dobře se o nás starala. V Hurghadě jsme s touto cestovkou byli několikrát a navštívili hotely Sea Gull, Iberotel oasis, Grand Plazu a kdo ví co ještě, ale tento hotel byl jiný, mnohem lepší. Vřele doporučuji a jsem ráda, že mě v cestovce tento hotel nabídli, protože původně jsme chtěli jet to Tia Heights, kde jsem slyšela od lidí, že je to tam hrůza. Tímto bych chtěla cestovní kanceláři i-travel poděkovat za nás i za všechny spokojené klienty… jste skvělí. Určitě pojedeme zas.

Petra F. Olomouc

Ubytování  průměrně (4,4/5)

super

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

super

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

super

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

krásné

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

musí se dojíždět jinam, kolem nic

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

skvělý hotel, skvělá dovolená

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 27
z 29 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Jana Vítková: Dovolená Egypt i-travel - 28. 2. 2014 10:04

Byli jsme v hotelu Sindbad Aqua ( 15.2.-22.2.) a bylo tam skvěle. V hotelu nebylo moc lidí, skvělé služby i jídlo. Byli jsme hodně u bazénu, protože na mě bylo moře celkem studené. Jiní klienti se ale koupali. Do Egypta jsme leji hlavně kvůli odpočinku, což se nám splnilo. Navíc z hotelu se dá jít ven, takže jsme po večerech chodili i mimo hotel. Hlavně nakupovat....:-) Delegátka ludmia za námi chodila často a dokonce nám pomohla vyjednat super slevy při nákupech. Egypt vřele doporučuji a lidi..nebojte se. V Hurghadě je úplný klid. Nikdo jsme neměli žádné žaludeční problémy a antinal, co nám hned po příletu dala delegátka, jsme ani nepotřebovali. Shrnuto - bylo to suprové. Jeli bychom zase. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání