Napsat recenzi

Hotel Arabesque - paráda

Recenze hotelu Fort Arabesque Resort Spa & Villas **** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 990x
Recenze se líbila: 355 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Krásné uvolnění v netradičním bazénu. 
Krásné uvolnění v netradičním bazénu.
  • Moře nádherně čisté - průhledné a korály s rybičkami překrásné. Moře nádherně čisté - průhledné a korály s rybičkami překrásné.

Nádherná dovolená se skvělou pláží a možností výměny osušek zdarma. Hotel krásný a každý den doplněná lednička s nealko nápoji. Personál skvělý a ochotný. Pochvalu zasluhují také naši delegáti, kteří se o nás po celou dobu starali. Příště si to zopakujeme ve stejném resortu a navíc se pokusíme hodit obavy za hlavu a navštívíme město Hurgadu, kam jsme se z důvodu obav nepodívali.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Při příjezdu do hotelu bylo ze začátku nepříjemné šesti hodinové čekání nežli nás ubytují a to z důvodu špatné komunikace a chybnou informací mezi recepcemi.

I přesto, že se v hotelu provádí rekonstrukce pokojů a náš pokoj byl před rekonstrukcí, byl postačující a krásně velký. Ještě jsme nezažili pokoj se dvěma manželskými postelemi. Úklid a výměna ručníků včetně doplnění lednice se provádělo denně.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Nemám ke stravě ani ke stravování žádné výhrady. Velmi nám chutnalo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Vybavení bez připomínek a personál hotelu byl skvělý.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Perfektní písečná pláž u tohoto hotelu, kterou ostatní hotely mohou závidět. Jen místní obyvatelé by si měli po odchodu z pláže po sobě trochu uklidit, protože ten neuvěřitelný nepořádek, který po sobě zanechávali se jen tak nevidí. Nutno však říci, že každý večer chodil chlapec, který nepořádek bleskově uklízel. Chválíme také plavčíka, který byl pozorný a velmi příjemný.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Okolí hotelu krásné - všude udržovaná zeleň o kterou se celý den až do pozdních večerních hodin stará k tomu určený personál. Procházky jsme uskutečnili po celém obsáhlém komplexu hotelu, ale do města jsme se neodvážili. Příště to napravíme.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Z pobytu jsme si odvezli krásný dojem a rádi se sem vrátíme,

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 27
z 29 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání