Napsat recenzi

Velké zhoršení

Recenze hotelu Hotel Duo *** (Česko - Zlínský kraj - Horní Bečva)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 174x
Recenze se líbila: 107 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do tohoto hotelu jsme jezdili o prazdninách pravidelně od roku 2012. Z počátku jsme byli naprosto uchváceni - skvělý animační program pro děti, welcome drink při příjezdu, svačinky pro děti, v poledne raut, kdy Vám osobně šéfkuchař nandal na talíř jídlo, které jste chtěli, večer opět skvělé večeře. S postupem let se to začalo zhoršovat. Svačinky i welcome drink zmizely, taktéž obědy pouze na objednávku předem, servírované a drahé, poplatek za animační program, večeře servírované. Dostávali jsme i vouchery na příští pobyt. Nikdy nebyl s uplatněním problém, ale naposledy nám jej neuznali, že prý se ta recepční spletla v termínu uplatnění (což nebyl náš problém) a celkově byli nepříjemní.

Ale chápu ty, kteří přijedou poprvé a nemají možnost srovnání z minulých let, tak mohou být velmi spokojeni.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Bydleli jsme vždy v pokoji LUX v hlavní budově a tam se nám líbilo. Z počátku byli na pokoji župany pro dospělé i děti, potom časem už ne. Ale bylo čisto, v koupelě by mohly být držáky na věci a ručníky.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Snídaně vesměs stále stejné, ale muselo se přijít brzy, jednou jsme přišly na 9h a už bylo skoro vše vyjedeno a bylo nám řečeno, že už nebudou dál dokládat. Bylo vidět, že někteří hosté jídlem dost plýtvali, nabrali si zbytečně mnoho a pak to nechávali nedojedené na stole a pak na ostatní nemuselo zbýt. To by se mělo nějak ohlídat. Obědy kolem roku 2012 formou rautu, pak už jen na objednávku za vysokou cenu (okolo 240Kč/os), takže hoteloví hosté chodili raději na oběd dolů do restaurace hotelu Valaška na menu za 120Kč a restaurace byla v poledne poloprázdná. Večeře na objednávku, původně jako raut, pak už jen servírované. Původně si mohly chodit děti i přidat, pak už to během let nebylo možné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vnitřní bazén moc pěkný, v létě byl teplejší a jednou v zimě dost chladný. Venkovní byl dost chladný. Za půjčení pálek na stolní tenis Vám byl účtovám poplatek, pak jsme si už vozili svoje.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Okolí hotelu opravdu nádherné - myslím přírodu. Krásné výhledy. Na starší vedlejší budově byly původně schody, další rok už bylo zakázáno na mě chodit a další rok už je raději zbourali, než by je opravili.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Jak jsem uvedla, zpočátku našich pobytů v roce 2012 jsme byli okouzleni a nadšení, ale každým rokem, jak kvalita služeb a stravování klesala, tak jsem tam byli v roce 2019 naposledy a už tam jezdit nechceme. Stále z povzdálí sledujeme, jak hotel ceny za pobyt zvedá, takže za tu celkovou týdenní cenu za rodinu 2+2 - pořídíme v pohodě dovolenou u moře. Možná by to spravil nový šikovný manažer hotelu s určitou vizí a zájmem o hosty.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 23
z 41 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Zlínský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání