Napsat recenzi

Cena neodpovídá nabídce

Recenze hotelu Hotel Duo *** (Česko - Zlínský kraj - Horní Bečva)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2017
Přečteno: 302x
Recenze se líbila: 310 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

S manželkou a 2 dětmi jsme měli na doporučení objednán relaxačně sportovní víkend (3 noci), ale čekali jsme více, zejména ve službách a stravování jsou nemalé nedostatky, které si však hotel nechá nadstandardně zaplatit. Zřejmě v tomto hotelu zaspali dobu, konkurence je za srovnatelnou cenu nabízí mnohem lepší služby.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Dvoupokojové apartmá, chybí skříně na ramínka, v apartmá není ani lednička nebo minibar, varná konvice, jste plně odkázáni na služby restaurace. Apartmá bez balkónu a umístěno přímo nad hotelovým barem není taky žádná výhra. Dveře do pokojů se špatně zavírají, navíc jsou celoprosklené, tudíž večer světlo proniká i do sousedního pokoje.

Faktem je, že bylo čisto a uklizeno.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Dle názvu vše znělo výborně, na talíři nic moc. Večeře výběr ze 4 jídel a 2 polévek.

Na polévkách se toho moc zkazit nedalo, ale hlavní jídla nedochucené, maso vysušené a vlažné, řízek řádně vyklepán, brambory plané, salát (hlavní jídlo) bez zálivky či dresingu. Propagována italská kuchyně - velmi slabé a nevýrazné chuti. Večer zcela chybělo ovoce, jako dezert frgále nebo jiné pečené buchty.

Snídaně bez fantazie, šunka, salám, 2 druhy sýra, zelenina, ovoce, aj., z teplého každý den párky, jednou míchaná vajíčka, jednou vejce natvrdo. Džus z postmixu - hnusná obarvená voda bez chuti. Nevím, proč např. nedělali palačinky nebo lívance, hotel byl plný dětí, určitě by to ocenili více, než ne zrovna zdravé párky. Taky mě překvapilo, že každý den byla udělána nějaká pomazánka, která však byla umístěna na stole se sladkým pečivem, který byl trošku mimo nabídkové stoly. Sortiment se nedoplňuje, pečivo asi rozpékané, některé tvrdé jak kámen.

Určitě bych taky upozornil na občas špinavé sklenky na vodu či nealko a příbory.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Bazén a sauny - chodili jsme večer, většinou jsme tam byli sami, super !!!

Recepce - příjemné a ochotné recepční

Úklid - stačili uklidit, doplnit WC papír, vyměnit ručníky a vynést koš za cca 20 min., když jsme byli na snídani.

Restaurace a bar - nejslabší článek celého hotelu. Strašné vše trvalo, objednané pití k večeři nám přinesli až po večeři, jednou na mě zapomněli s donáškou piva úplně, podruhé místo objednaného malého piva přinesli velké, dlouhé čekání. Jedna mladá servírka chodila 2 dny v umazaném a propoceném triku, děs! U snídaně neuklízené stoly po předchozích strávnících - zejména plno drobků na stole i na židlích, chybějící příbory, ubrousky. Obsluha totálně znechucená, co je úsměv, to asi neví.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,2/5)

V květnu už se nelyžuje, za to perfektní cyklostezka podél Bečvy, kterou jsme jeli na koloběžkách.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Nádhera, vedle hotelu zázemí pro děti, hřiště, bazén.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Průměrný hotel, s čistými pokoji. Jednoznačně nejslabší článek je restaurace, stravování a obsluha (ale ne každá). Vedení hotelu a majitel by se měli zamyslet nad tím, jak dlouho jim to bude ještě takhle fungovat. Nemusí to být super špica tak, jak v Cafe Imperiál u Pohlreicha, ale minimálně by si tam mohli udělat exkurzi, hodně by se přiučili. Ale i v okolních Beskydech jsme navštívili několik hotelů, kde celková úroveň je někde jinde, takže takový inkognito oběd či večeře mnohé prozradí.

Celkově vyšší cena srovnatelná s 4* hotelem, ale kvalitativně neodpovídá. Určitě bychom zde již nejeli a taky bych to nikomu ze známých nedoporučil.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 23
z 41 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Zlínský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání