Napsat recenzi

hororovy vellnes

Recenze hotelu Zámeček Dinotice *** (Česko - Zlínský kraj - Halenkov)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2017
Přečteno: 298x
Recenze se líbila: 308 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Jednim slovem katastrofa

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Spinave,zima na pokojich,

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Nehodi se ani pro skolu v prirode

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Personal se sklada s pana majitele a jeho maminky.V pul devate vecer vse zamkne a neni moznost si cokoliv koupit

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,8/5)

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Zanedbane,zborena terasa a vsude neporadek

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Nic horsiho jsme nezazili

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 25
z 41 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

AV: Vyjádření k recenzi - 17. 5. 2017 15:05

Bohužel, tomuto pánovi se omlouváme, při odjezdu nám sdělil, že je zvyklý , že s ním personál sedí do 3 do rána u piva a pak ho pozve do wellness. Ano, o půl deváté jsme zavřeli restauraci, jelikož v ní nikdo nebyl, nevidíme důvod sedět v prázdné restauraci, když mimo sezonu ji máme otevřenou od 16:00 - 20:00, což jsme mu sdělili a čekat zda ho snad napadne přijít na pivo v 21:00 hodin. Ke zbytku se ani vyjadřovat nebudeme, jelikož je to opět jak co nejvíc někoho poplivat. Bohužel na tomto portálu si každý může napsat co chce a vůbec nezáleží zda je to pravda! Jídlo bylo tak špatné, že vždy byli prázdné talíře. Při snídani, snědli několik talířů. Ještě jednou se tedy panu Petrovi omlouváme. reagovat

Mirek: vyjádření k vyjádření - 25. 5. 2017 13:53

Dobrý den, dovolte mi opět se po pár měsících vyjádřit. Zámeček Dinotice :-), to jak personál neustále shazuje negativní recenze je až nechutné, navíc po vlastní zkušenosti. Místo toho, aby zapřemýšlel co změnit ve svém podnikání, tak dělá z ubytovaných hlupáky. Stačilo by nelhat. Ano, zde si může opravdu každý napsat co chce, dokonce i pochvalné recenze, kterými se vyrovnává procento těch negativních, že? Stačí se kouknout jinam, slevomat, skrz na skrz atd. a člověk si obrázek udělá. Kdepak asi jsou ty slibované peníze zpět za ubytování, které nestihly od 19.1. dorazit na účet, jenom samé vymlouvání. No snad si lidé dají pozor a před zaplacením si to proklepnou. Přeji pěkný den a pevné nervy napáleným. Mirek reagovat

Martin: Re: vyjádření k vyjádření - 6. 6. 2017 12:53

Od února řeším vráceni peněz za neuskutečněný pobyt z důvodu špatných podmínek v penzionu. Od minulého měsíce jsem vše předal na ČOI, která to nyní řeší. Stavil jsem se na zámečku o prodlouženém víkendu v pondělí 8.5.2017 a nebyl tam nikdo, jen špinavý bazén a propadlá terasa. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Zlínský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání