Napsat recenzi

Nejhorší pobyt-dejte si pozor!

Recenze hotelu Grand Hotel **** (Česko - Vysočina - Třebíč)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 769x
Recenze se líbila: 260 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Už nikdy,ani kdyby nám za pobyt platili.v tomto hotelu se nic 20 let nezměnilo, je to opravdu katastrofální.Retušované fotky Vás nalákají a vy pak jen litujete, že jste si předem nepročetli recenze.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Je léto - venku 35 stupňů a na chodbách rozpálený radiátory.Na pokoji 30 stupňů, žádná klimatizace a když otevřete okno, které je na náměstí tak nemáte možnost usnout, ožralci, auta a zvony kostela - no super!

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Divíme se, že jsme si nepřivezli nějaké střevní potíže. Snídaně celkem bohatý, ale čichejte čichejte...zelenina žádná, rohlík, chleba..taková klasika.Obědy jsme tu díky bohu neměli a večeře hnus - polívka jako z pytlíku - to doslova.Řízky tuhý, na kuřecím plátku divně zapáchající sýr nebo salám.Ta terasa před hotelem - to si snad dělají srandu - výloha s hadrama od vietnamcu, reklamy, stoly a židle jak z nějaký putyky,lidi co procházejí na vás koukají jak na blbce co naletěli.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Personál moc dobře ví, že tento hotel už nikdy nebude na špičce, stačí jim těch pár hlupáků co přijedou a vědí, že se už nikdy nevrátí, takže se nepřetvařují. Číšník s vyholenou a potetovanou hlavou byl strašný, neusmál se, nepozdravil a i když neměl co na práci, bylo vidět, že jsme mu na obtíž. Jen jedna černovlasá paní nám ten pobyt asi chtěla zpříjemnit, tak byla milá.Vybavení 100 let za opicemi.Když jsme chtěli jít druhý den na bowling tak nám paní na recepci smutně odvětila, že je zavřeno, že se tam uklízí..Bázén - hned při vstupu vás dostanete zápach chloru, v bazénu vydržíte chvilku, vyjdete s rudýma očima - jediný plus za nás byl teplý.Všude voda, určitě si tam už dost lidí natlouklo.Jinak hotel špinavý, zašlý..to bych mohla pokračovat.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Třebíč nic moc, ošklivý náměstí, bordel a všude naši opálení spoluobčané.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Budeme doufat, že na tento hororový pobyt brzy zapomeneme.4 hvězdy ani náhodou, bylo by lepší, kdyby to tu zavřeli.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 55
z 122 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Bohuslav Rambousek: Byli jsme velmi spokojeni - 20. 1. 2019 12:00

Tak jsme jsme dostali jako dárek, pobyt na tři dny do tohoto hotelu. Po přečtení recenzí, jsme sem jeli s negativním očekáváním. Po příjezdu nás překvapilo krásné prostředí v hale, kde je recepce. Paní recepční byla neskutečně milá. Dostali jsme přístupovou kartu do hotelu, pokoje a parkoviště, které bylo zdarma. Pokoje jsou slušně vybaveny, všechno zánovní. Pokoj obsahuje, WC,balkon,velkoplošnou TV, trezor a manželskou postel a potřebný nábytek. Hosté mají neomezený vstup do relaxačního bazénu, kde byla příjemně teplá voda. Snídaně velmi bohaté a prví večeře večeře slušná a druhá byla tří chodová při svíčkách. V restauraci byla paní servírka také neskutečně milá a ochotná. Tedy pokud můžeme posoudit současný stav, tak jsme byli naprosto spokojení a můžeme všem jen doporučit. Slávek a Eva Rambouskovi reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Vysočina - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání