Napsat recenzi

Takové neslané nemastné a o kuchyni to platí obzvlášť.

Recenze hotelu Grand Hotel **** (Česko - Vysočina - Třebíč)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 214x
Recenze se líbila: 324 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Původně jsem tady nechtěl vůbec psát, ale jak koukám na ty účelové recenze od manažerky nebo někoho ze zaměstnanců hotelu, musím reagovat. Hlavně recenze "od plic", to byl opravdu vrchol tuposti. To jen naprostý idiot nepochopí, že ho psalo vedení hotelu. Vzhledem k tomu, jak to tam vedou (od desíti k pěti), odpovídá i jejich myšlení.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Předem mé recenze upozorňuji, že nejsme nároční hosté. Asi jen recepce a recepční si zaslouží plný počet hvězd. V hotelu je čisto, ale uz ne za hotelem(parkoviště) a v příjezdovem tunelu se taky asi nezametalo 100 let. Pokoje čisté, ale všechno je takové fórové. Aby se človek mohl zavřít ve sprše, musí použít lomcovací techniku, ač nechcete, vyslechnete si rozhovory na vedlejších pokojích. Pohled z okna na námestí je pěkný, kdyby se na římse pod oknem neváleli vlajky (které na fotografií hrdě vlají) a mezi nima tuna vajglů.

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Kuchyně: Snídaně, jakž takž v pohodě, klasika, jen chybělo něco sladkého a nejaká zelenina. Jinak vše nejlevnější salámy, pečivo obyčejné, nic cereálního. Snídaně odpovídá penzionu 2. cenové kategorie.

Večeře: 4 hvězdy odpovídají asi jen cenám. První den výběr z menu, taky v pohodě, ale druhý den, vepřový steak s hřebínkem z anglické slaniny... proč ten kuchař ho rozklepal, vysušil a na talíř nandal,? to fakt nevím.. a ještě aby jsme se více zabavili, nám k tomu dali jen příborový nůž. Jo a ten hřebínek tam nakonec byl cca 1cmx1cm. :-) a pan vrchní by mohl taky k tomu "naschle" říci ještě " danou".

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Bazén: druhy den pobytu to přepálili z chlórem, již při vstupu nás začali pálit oči a děti se nám po pár minutách rozkašlali, tak jsme museli utéct.(prej celodenní vstup zdarma).

Na stránkách hotelu nádherné fotografie, později nám bylo jasné, jak jsou hezky počítačově upravené.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Třebíč nádherný město, doporučuju všem, je tam spousta k vidění a zažití.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Sakum prdum: není vlastně vůbec co doporučit, snad jen, ubytujte se jinde.

Grand už nikdy. Brrrrrr.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 55
z 122 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Vysočina - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání