Napsat recenzi

Raději bez stravy!!!

Recenze hotelu AutoClub Hotel Morávka (Morávka Mountain Resort) *** (Česko - Moravskoslezský kraj - Morávka)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2013
Přečteno: 476x
Recenze se líbila: 480 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ubytování jsme pořídili na webu Slever.cz a myslím, že nás za to chtěli potrestat (!).

Měli jsme to na 3 dny, tzn. 2 noci ubytování + 2 dny snídaně + 2 večeře. Cena za tento základ 2580,-Kč.

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoj slušný, čistý.

Sice jsme nepochopili, proč na nočním stolku je lampička, která nemá v žádném dosahu zásuvku, ale to bychom vůbec neřešili.

Jako elektrikáře mě docela zaujal způsob připojení TV do vedlejšího pokoje - a to vedením kabelu škvírou mezi dveřmi a futrem, navíc kovovým. Je jen otázkou času, kdy odtud vyšlehnou bengálské ohně. Revizák by plakal...

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Děs a bída!!!

Pokud bych se třeba omylem v budoucnu musel ubytovat, tak rozhodně bez jídla.

Suroviny laciné, zpracování pokud možno co nejmíň namáhavé, a minimalistické porce k tomu!!!

Neveřil jsem, jak malé porce se nestydí přinést. Např. smažené filé bylo menší jak polovina dlaně, samozřejmě tenké, brambory kolem naskládány(!) tak, aby na talíři vůbec něco bylo a pro jistotu - do středu talíře misku s tatarkou, asi na zaplnění místa! Ostuda.

Na oběd jsme zkusili přikoupit "plněné ovocné knedlíky". Na první pohled ze zmraženého polotovaru z obchodu, malé kuličky s marmeládou. Cena 95,-Kč, měli by se stydět.

Ve srovnání s ostatními hotely, které jsme doposud navštívili, mají kuchyni naprosto nejhorší a to s velkým odstupem!

Snad jediné, co jsme ocenili, je dobrá a levná točená Plzeň (na tuto oblast).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vyzkoušeli jsme hotelový bazén a saunu.

Sauna byla fajn, sice jsme se báli zahořelých stěn u kamen, ale jinak ušla.

Sprcha pro saunu jsou ale nejen společná i pro návštěníky bazénu, ale i společná pro obě pohlaví. Ženě prostě vadilo, že by se měla jít sprchovat vedle nějakého nahého chlapa, když chtěla jít do bazénu.

Hodně velký problém ale vidíme v čistotě(!).

Ke sprchám (a následně k bazénu a k sauně) se musí chodit bosky. To by nám nevadilo, pokud by na zemi nebyla tak šílená špína!!! Jsme citliví na chytání bradavic z bazénů, tak jsme docela zvědaví, jestli jsme si odtud nechtěně neodvezli ještě nějaké dárečky...

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Lesy a hory nádhera, v podzimním hávu velký zážitek.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Do tohoto hotelu*** už nechceme.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 123
z 229 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání