Napsat recenzi

Socky na výletě

Recenze hotelu AutoClub Hotel Morávka (Morávka Mountain Resort) *** (Česko - Moravskoslezský kraj - Morávka)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2013
Přečteno: 631x
Recenze se líbila: 526 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Člověk e nestačí divit, co vše by tito lidé za pár šupů které zaplatí za tři dny mnohdy ve 4 lidech všecko chtěli. Obvykle s částkou 2.000 Kčse vystačí stravovat celý měsíc a teď by za to chtěli bydlení, super jídlo welness a kdoví co ještě (flašku vína pro příklad)

Ubytování  průměrně (3/5)

Myslím, že ubytování pro většinu těchto lůzrů je více než si kdy dovedou představit že by mohli mít doma,

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Fakt bych chtěli vidět jejich nedělní oběd doma. Tady očekávají pomalu stříbrné příbory, ale doma tlačí sekačku s chleem na studeno. S kafem taky-vymýšlejí laté presa a jiné a doma? Jsou rádi když si zalijou granule

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Jak se chcete chovat k takovým jedincům? trpělivost majitelů i obsluhy je neskutečná, Být to můj podnik pral bych je z areálu jako vši.Nic víc než co mají zadarmo si neobjednají a Spropitné to nepustí, jen špekulují co ještě vydyndat a hlavně nic nemuset platit

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

To moc tito lidi neocení protože furt opruzují v hotelu a číhají co má kdo lepšího nebo co dostal a oni ne.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Vážení skuste si někdy vytáhnout šrajtofli a pak uvidíte ten hukot a porcičky co vám přistanou na stole. Jo bez peněz do hospody nelez platilo kdysi a platí i dnes. Seďte radši doma a zy ty dva tácy si kupte co vaše hrdla ráčí-vystačíte s tím možná i na týden a nemusíte trpět v tomto hotelu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 123
z 229 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

veksle: asi pán majitel. - 23. 10. 2015 23:40

No, hodně jste chytrolíne vedle. Pokud dobře chápu, tak na slevový portál si dávají nabídku hotely, atd. a né hosté. Cenu na portálu si taky určuje majitel a né host. Tak být Vámi, brzdím v těch výrazech. A taky dle tohoto slovníku a arogance, nemůžete být nikdo jiný než majitel tohoto zázraku... reagovat

vajda: Přesně - to bude on - 3. 8. 2016 12:22

Plně souhlasím s předchozím komentářem. Ono mít poukaz v ceně 2990,- pro dva na dvě noci zase taková láce není. Za 750,- na osobu a den se o mě rádi postarají kdekoliv a mnohem líp. Jestli je tohle pro pana Hanse pár šupů, tak bych chtěl vědět kolik by měl ,,slušný člověk " utratit aby si jej pan Hans začal vážit jako solidního zákazníka. A navíc - v tomto hotelu se ani neobtěžují s nabídkou typu ,, vytáhněte peněženku a my s vám budeme na baru třeba do rána" . Podle výrazů a stylu jaký p. Hans používá jej typuji na jednoduchého človíčka, který možná přišel k penězům jako slepý k houslím a nedokáže si vážít vydělané koruny. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání