Napsat recenzi

Jak oškubat klienty...

Recenze hotelu AutoClub Hotel Morávka (Morávka Mountain Resort) *** (Česko - Moravskoslezský kraj - Morávka)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2014
Přečteno: 435x
Recenze se líbila: 527 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Zcela schválně si vybíráme pobyty v zařízení, kde uvádějí slanou vodu v bazénu. S takovou blamáží jako v zde jsme se však ještě nesetkali. Protože mám alergii na chlor,poznám tuto látku i tam,kde ji jiní lidé nevnímají.

Pobyty na slev.portálech využíváme k víkendovým pobytům asi 4x do roka,nikdy jsem takový přístup nezažila.Tady je pouze zájem vybrat peníze....

Ubytování  průměrně (3/5)

bydleli jsme dva v 5lůžkovém pokoji.To by nebyl problém,pokoj byl rozdělen na dvě malé místnosti,v jedné 3 lůžka,1noční stolek,1 židle,1 malá lampička , ve druhé části manželská postel,televizní stojan a řada skříní.U jedné chyběla polovina jednoho dveřního křídla.Vedle postele v asi 25cm mezeře od zdi stála lampa.Pokud čekáte na výpis dalšího nábytku k posezení,židle ani stolek se nekoná.V koupelně byl utržený sušák na ručníky.Ještě že jsme byli jen dva,stačily nám dva malé háčky.5 lidí v tomto prostoru musí být masakr! Matrace dobré,polštáře plněné vatelínovými hroudami.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

První den-jednotné jídlo.Dobré,šťavnaté maso,hranolky hodně posolené.Polévku v restauraci neměli ani k zakoupení navíc.V jídelní lístku ale uvedená byla za 45Kč,což je dost.Druhý den výběr,my měli kuřecí nudličky s rýží-hodnocení DĚS.Masa asi 5dkg a lečo z konzervy,posypané sýrem. Snídaně servírované , nemožnost volby nápoje,byl pouze čaj a to hrneček nalitý 2cm pod okrajem. Nabídka chudá.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Servirka měla holé nohy obuté do růžových plyšových "sněhulí"a krátké kraťásky,které si

mezi roznášením jídla potahovala,aby se jí nezařezávaly! Tohle jsem ještě v zařízení,které má něco společného s gastronomií neviděla!

Součástí hotelu byl i bazén,prezentovaný jako "mrtvé moře"- nehorázný podvod na lidi. Kolem to páchlo chlorem,druhý den zřejmě přilili prostředek s chlorem i do vody,protože na hladině se dělaly po zapnutí vířivky chuchvalce pěny,jak při ekologické havárii.Slaná voda pěnu nedělá,pouze bubliny.

Protože mám na chlor alergii,měla jsem druhý den odpol vyrážku,o podrážděných očích ani nemluvím.Okolí bazenu špatně odvětrané.

Přes nabídku volného vstupu do bazénu tam v neděli už nikoho nepustili,takže o 3denním pobytu se dá pochybovat. Na manželovu stížnost provozovatel reagoval s ůsměvem,že máme zkrácenou verzi voucheru a víc neřešil.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

příroda a okolí je kolem pěkná,nám bohužel nevyšlo počasí,ale my tam jeli kvuli bazénu.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Jeden velký podvod na lidi,za hodně peněz velmi chudá nabídka.Uvádějí volný vstup do sauny,ale ta zapntá pouze na 2 hod denně!

nesplnění podmínek voucheru o volném vstupu do bazénu-po zaplacení se dozvíte,že jsou jiná pravidla

Jídlo velmi jednoduché,chudá nabídka,ne moc chutné

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 123
z 229 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Ruda a Hanka z Hlučína: Zcela odlišná zkušenost! - 10. 11. 2014 21:23

Vážení, byli jsme se ženou na tomto welnes pobytu tento víkend a máme zcela odlišnou zkušenost! Jídlo bylo vynikající! První den perfektní kuřecí steak s hranolkama a druhý den ještě lepší vepřo knedlo zelo. V poledne jsme si dávali oběd, ale v restauraci jedlo jen pár lidí, což jsme při plně obsazeném hotelu nechápali. Není pravda, že nebylo možné doobjednat polévku. V nabídce měli výbornou fazolačku z becoků ve které byly kusy uzeného kolene, pak kyselici a vývar! Bazén byl rovněž úžasný. Teplá a slaná voda, masážní lavice i protiproud. Sauna fungovala skutečně až večer, ale to je myslím pro všechny co znají její princip pochopitelné... :-) Když tady čtu některé z recenzí, tak nemůžu uvěřit tomu, že si tito lidé jeli odpočinou, ale spíše jeli hledat problém. My jsme si opravdu nemohli na nic stěžovat a určitě se tam zase vrátíme. Ruda a Hanka z Hlučína. reagovat

eliska: Re: Zcela odlišná zkušenost! - 11. 11. 2014 12:17

Vážení, Vaši zkušenost Vám upřimně závidím.Tak nějak jsem si to představovala...Uvedu věci na pravou míru...Polévku jsem chtěla v pátek, a to skutečně nebyla! V sobotu jsme si chtěli prohlédnout krásné okolí,takže jsme místo pobytu v hotelu zvolili výlet. Bazén se jevil skutečně skvělý,v pátek možná i byl,když pominu že neměl uváděných 36stupňů.Aspoň tam nebublaly chuchvalce z chloru,který tam s největší pravděpodobností přilili v sobotu.Nevím kolik jste navštívili slaných bazénů vy,ale já mám opravdu velké srovnání. Nikde to nečpělo chlorem tak,jako tady. Měli by se zamyslet nad odvětráváním.Tohle opravdu nebylo zdravé ovzduší s léčebným efektem.Prostě Mrtvé moře je velmi silný výraz. O principu sauny mě nepoučujte,máme ji doma,dokonce se solí z Mrtvého moře,a to opravdu,solné kameny měli dokonce certifikát. Jiste je,že při plném hotelu není možné se během 2 hodin vystřídat a pokud by se měl dodržet saunový rituál tak jak má být,lidi si nemají kde odpočinout,navíc si nepleťte odpočívárnu s ochlazovacím prostorem. V této odpočívárně byli jen 3 lehátka,jedno ne úplně funkční a navíc by tam člověk spíš nastydnul. Věřte tomu,že i my jsme si přijeli odpočinout,ale když vás u bazénu štípou oči tak že,není možné pak ani číst,a druhý den máte vyrážku,moc si nedpočinete. Navíc manžela už do bazénu v neděli nikdo nepustil,takže o 3!dnech pobytu se dá opravdu polemizovat. A rozhodně si nepřipadám jako "socka",protože jsme za ten den a půl dali 2490kč. Procestovali jsme spoustu světových destinací,a chápu poměr cena/nabídka,ale toto bylo neprofesionální. A na tom si trvám. reagovat

Franta z Hlučína: Re: Zcela odlišná zkušenost! - 10. 3. 2016 19:27

Opravdu jste si dávali oběd v restauraci,která je otevřená v době od 8:00 - 10:00 a od 15:00 - 20:00? A nabídku jste volili z jídelního lístku??? Protiproud v bazénu ? Nespletli jste si hotel? reagovat

eliska: Re: Re: Zcela odlišná zkušenost! - 10. 3. 2016 21:38

...ono to panoptikum ještě stále funguje? reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání