Napsat recenzi

Na víkend nebo dovolenou sem? Raději ne...

Recenze hotelu AutoClub Hotel Morávka (Morávka Mountain Resort) *** (Česko - Moravskoslezský kraj - Morávka)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2016
Přečteno: 300x
Recenze se líbila: 353 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V hotelu jsme byli po zakoupení poukazu na slevovém portálu. Věděli jsme, že jsme zaplatili "málo" a nejedeme do luxusního wellness hotelu...Na druhou stranu jsme čekali něco trochu jiného.

Bídné jídlo, tragickými snídaněmi počínaje. Prapodivný personál, zejména paní recepční-servírka-provozní-majitelka(?).

Hotel sice nabízí wellness, ale není k tomu vybaven, neposkytuje odpovídající zázemí (rozbitá lehátka u bazénu, masáž 15 min, sauna jen 1 den...)

Ubytování  průměrně (3/5)

Vybavení pokojů starší, tvrdé válendy na spaní. Jinak ale čisto, včetně koupelny. Na přespání na 2 noci v pohodě.

Hned po příjezdu, když jsme přebírali klíč od pokoje, nám bylo řečeno: "Musíte klíč víc zatlačit, jo, ten zámek je trochu to... No, to víte to ti důchodci, já nevím, co s tím dělají. Pořád tím lomcují. Nebo si stěžují, že zrní televize..." No tak jo, pokaždé jsme se dobývali do pokoje dobrých 5 minut, než se nám to podařilo odemknout. Proč dostaneme klíč k vadnému zámku a nenechají ho radši opravit, to nevím...

A televize, ta se nám nepodařila zprovoznit vůbec.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

První večeře - kuřecí steak. Nejlevnější maso z horního stehna i s kůží. Někdo má rád, někdo ne, mně nechutnalo.

Snídaně, to byla tragédie. Jakoby se člověk vrátil v pohostinství o 20 let zpět. K pití pouze čaj. O kávě si člověk může nechat zdát, případně si ji koupit u baru (nestojí ale za to). Jinak si sednete ke stolu a čekáte, až vám servírka donese malý talířek s 4 kolečky paprikáše, 4 kolečky vysočiny, 2 plátky šunky, paštikou a huspeninou(!!!). Pro vegetariány navíc 1 plátek sýra, plátek okurky a rajče. Plus ošatka s pečivem. Nějaké další pití (džus, voda) opět možno pouze dokoupit. Co do množství jídlo samozřejmě stačilo, ale kde je nějaká možnost výběru, tak jak je to dnes už běžné? A argument "Co byste chtěli za ty peníze" neberu. U 3 hvězdičkového hotelu bych čekala opravdu něco jiného.

Po první snídani paní provozní obcházela pokoje a mohli jsme si vybrat na další den (to samé, nebo 3 volská oka, nebo cornflakes a jogurt). Tak naše 3 volská oka byla spálená a bez avizované šunky, takže jsme půlku vrátili. Na corn flakes se nedá nic zkazit.

Druhá večeře - výběr (smažák, šišky s mákem - jen pro děti, knedlíky s uzeným a se zelím).

Nebylo jasné kolik děvčat tam obsluhovalo, ale poměrně dlouho se na každé jídlo čekalo. A až vám paní provozní řekne, ať jdete na večeři až po půl 7, protože jinak je tam hodně dětí, tak ji neposlouchejte - budete čekat tak jako tak a děti tam pobíhají stále.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Bazén je poměrně velký, což bylo příjemné překvapení. Sauna šla pouze jeden den, druhý byla vypnutá. Nějaké odpočinkové místo po saunování budete hledat marně, u bazénu jsou sice lehátka, všehna jsou ale rozbitá a jen leží na zemi...proč tam vůbec jsou, to nevím.

Slečna masérka byla milá a šikovná, na druhou stranu masáž trvala pouze 15 min, druhých 15 minut totiž měla šichtu v kuchyni, kde škrábala brambory na večeři... (?!)

Slečny servírky se asi celkem snažily, vypadaly ale dost nešťastně, jakoby je to nebavilo, trápilo. Do jaké míry jsou to ony a do jaké paní provozní, to netuším. Každopádně se i před hosty k personálu chová zvláštně - peskuje, obrací oči... Proč je tam teda má, opět nevím...

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Beskydy jsou nádherné a i díky tomu a díky tomu, že nám vyšlo krásné počasí, jsme si to užili. Rozhodně to ale není zásluha tohoto hotelu. Určitě už se do něj nevrátíme a nemůžeme jej ani doporučit. Šetřit se určitě má, ale na správných místech. Tělo každého hotelu - provozní, tam sice byla pořád, na druhou stranu jsme z ní měli pocit, že svou práci nedělá moc ráda, spíš ji to obtěžuje, včetně lidí. Proč, to teda dělá, to opět nevím...:)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 123
z 229 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání