Napsat recenzi

Hodnocení

Recenze hotelu AutoClub Hotel Morávka (Morávka Mountain Resort) *** (Česko - Moravskoslezský kraj - Morávka)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2016
Přečteno: 350x
Recenze se líbila: 383 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Zrovna dnes (9.3.2016)jsme se s manželem vrátili z 3 denního pobytu v hotelu Mountain Resort ***, nechápu ,kde tento hotel vzal tři hvězdičky? A to opravdu!!!! Majitel asi neví jaký komfort má mít hotel , který má 3 hvězdičky!! Ať se jede podívat třeba na Čeladnou do hotelu Prosper , ať vidí a má to kousek. S manželem jsme už procestovali dost , ale tohle jsme neviděli nikde!! Restaurace , která podává jen polopenzi a kde se jinak nevaří , nesmyslné poplatky (jako třeba 500kč jen proto , že byly prázdniny)!!! Copak je to normální??? Jinak všudepřítomní moli , recepce pořád prázdná , kuchař zároveň i masér , snídaně stále se opakující a večeře taktéž!!! Vrzající schody a na chodbě pološero , protáčející se FAB zámek a smrad podobný zatuchlině , hrůza!!!! Již nikdy a varuji všechny , kteří se tam chtějí vydat!!! A bazén s mořskou vodou???? Tu mořskou vodu ten bazén snad nikdy neviděl , ba naopak přechlorovaná voda!!!! Rezavé topení v bazénu a nechutný bordel , to se jinak nazvat nedá!!!! Zvažuji mu tam poslat kontrolu!!!

Ubytování  průměrně (3/5)

Hodnocení tak půl * , staré proleželé postele , staré smrdící skříně , flekaté ručníky , rezavá sprcha , no prostě hnus!!!

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Hodnocení * a to je až moc přehnané , během dne se nevařilo i přesto , že v hotelu bylo mnoho dětí s rodiči i prarodiči a zrovna byly prázdniny,strava se stále opakující , obložený talířek šesti kolečky salámu , párek s hořčicí nebo sázená vejce a večeře to samé , buď steak nebo zelí s výpečkama a popř.pro děti ovocné knedlíky!!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Staré a smradlavé vybavení hotelu , připadali jsme si tam jak v Bulharsku v apartmánech!Personál samé mladé holky , které asi neustále mění a které nic nevěly ať jste se zeptali na cokoliv!!!

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3/5)

Nemohu posoudit!!

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

To jediné se nám líbilo!!!*****

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Otřesný , tak 1*

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 123
z 229 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Galus: Soudnost, to je to co vám ze sl. portálů schází... - 14. 3. 2016 23:14

Jo zaplatit cenu ubytovny a chtít luxus čtyřhvězdičkového hotelu, tak to by se mi taky líbilo.¨ Srovnávat dvoudenní pobyt s polopenzí a bazénem za 2500,- Kč s ubytováním ve čtyřhvězdičkovém hotelu, který má ceny téměř dvojnásobné, tak to může jen skutečný idiot... Tady je základní ceník čtyřhvězdičkového hotelu Prosper o kterém m.j. tvrdíte, že je tříhvězdičkový! http://prosper.hotel.cz/#utm_source=sklik&utm_medium=cpc&utm_campaign=hotely-nove-12-14&utm_content=hotel-prosper Nevím co vás k takovým lžím vede, ale my na Morávku jezdíme třikrát ročně a za cenu kterou pobyt kupujeme jsme maximálně spokojeni. Čím méně tam takových hostů tam potkáme, tím budeme spokojenější. :-) reagovat

manželé z Ostravy: Odpověď panu majiteli (Galus¨) - 16. 3. 2016 11:06

Nás může urazit jedině inteligent , který toho projezdil tolik co my a nemluvě zrovna ze slevových portálů pane majiteli , který se schováváte pod jiným jménem!!!!! Informovali jsme se o Vás a nebýt těch ze slevových portálů , tak vám tam nikdo nejezdí , vy chytráku!!!! Každý jen jednou a naposled a navíc o vás je známo , že jste hulvát a ty kladné recenze si také píšete sám , že?? Ale oni vás lidé prokouknou a mimo jiné kdyby tam nejezdili ti zákazníci ze slevových portálů , tak by jste si za domem nestavěl takový hrad , že jo??? Ále , že se s Váma vůbec bavím , zajeďte si raději pro mořskou vodu , neboť ta v tom bazénu za 2500kč se vám proměnila ve vodu chlorovanou a ten rez pod topením si aspoň ukliďte,ať to nevypadá jako v bordelu vy tříhvězdičko!!!! Zajeďte se podívat do Kunčic pod Ondřejníkem do penzionu "ONDŘEJNÍK" jak mají vypadat služby a čistota , jídlo a vlastně vše , neboť tam jezdí lidé vesměs za slevových portálů na welness pobyty (my jsme tam byli 17.2.2016) a proti vašemu hotelu to byl ráj!!!!!!Soudnost chybí hlavně Vám!! reagovat

Petra Slavíková: Hodnocení. - 22. 3. 2016 11:26

Máte naprostou pravdu. Pan majitel je tak bezpáteřní. Odboural spoustu lidí, mezi nimi i mé přátelé, které pomlouval, kde mohl. Doufám nebo pevně věřím, že ty mlýny, jak se říká, melou a v jeho případě budou mlít velmi rychle. Není možné, aby se takovým způsobem prezentoval majitel, který si absolutně neváží hostů a lidí, kteří pro něho pracovali. A co se týká hygieny? Ta má asi zavřené oči. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání