Napsat recenzi

Na přespání, proč ne? Ale nic víc.

Recenze hotelu Hotel Orlice (Česko - Královéhradecký kraj - Deštné v Orlických horách)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2017
Přečteno: 298x
Recenze se líbila: 373 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Křišťálové lustry ani ručníky složené do labutí nehledejte. Úplná katastrofa to ale taky není, kuchyně a ochota personálu dojem trochu zvedá. Definoval bych to asi jako běžnou ubytovnu. Ideálně trávit čas na výletech nebo na přilehlé zahradě.

Ubytování  průměrně (1,8/5)

Pokoje a vybavení opravdu pouze na přespání. Na víkend proč ne, týdenní dovolenou bych zde ovšem trávit nechtěl (málo místa v pokojích, uklízečku jsme v prostorách hotelu nezaregistrovali během 3 dnů ani jednou). Vybavení stoleté, bez údržby. Vše ale při příjezdu čisté a použitelné. Měli jsme rezervované pokoje 2, 8 a 17, vše se sociálním zařízením (17 byla nejlepší, pravděpodobně před 20 lety rekonstruovaná, takže nejmladší :-) ).

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Měli jsme polopenzi. Večeře bez problémů, klasická česká kuchyně (polévka + hlavní chod), porce pěkné, personál nabízí i přidání. Snídaně ve formě švédského stolu, sýry, salámy, buchta, vločky, ... klasika. Bohužel, jak už tu bylo mnohokrát řečeno, kdo přijde v osm jí, kdo přijde v 8:30, smutně kouká na prázdné talíře, které nikdo nedoplní.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Tady zvyšuje hodnocení ochota personálu. Domluva s paní výčepní i panem provozním naprosto v pohodě, ve všem se snaží vyjít vstříc. Co říci ke službám/vybavení? 2 velké televize ve výčepu, hezká terasa s grilem a zahrada s dětským hřištěm (trampolína, klouzačka, pískoviště).

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Nejbližší okolí (když nepočítám zahradu) nic moc (parkoviště, silnice, parkoviště). V širším pohledu pěkné výchozí místo na výlety.

Ještě, že bylo pěkně a celé dny jsme trávili na výletech.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Hotel, to rozhodně ne. Ale za tu cenu jako vyhovující základna pro výletění. Doporučil bych provozovatelům zainvestovat do uklízečky, případně do jejích častějších návštěv, do základní obnovy pokojů (matrace, skříňky, výměna koberců, oprava odchlíplých prken, atd. . A hlavně: kde to jde, navrtejte háčky a věšáky! Nedokážu si představit zimní pobyt s tunami mokrých věcí, které není kde pověsit).

A taky dát bokem pejska. Opravdu to nevypadá pěkně, když ve vstupní hale koukáte na starého psa na ještě starším špinavém, flekatém, pročůraném gauči s cedulkou "Nehlaďte psa, když leží na gauči".

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 13
z 41 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání