Napsat recenzi

TO NENÍ HOTEL,TO JE HNUS!!!!

Recenze hotelu Hotel Orlice (Česko - Královéhradecký kraj - Deštné v Orlických horách)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2017
Přečteno: 577x
Recenze se líbila: 360 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byly jsme s rodinou na zimní třídenní dovolení,převážně lyžovat,takže žádný luxus nebyl potřebný,ale tohle co nás čekalo no to se nedá ani nazvat. Koupeno přes slevový portál, vše vychváleno až do nebe,ale ve skutečnosti ani slovo pravda.HNUS, ŠPÍNA, ŠPÍNA A JEŠTĚ JEDNOU ŠPÍNA. By mě zajímalo co by řekla hygiena,kdyby přišla tak to musí z fleku zavřít ani nemrknou. Mé doporučení nejezdit za tu cenu je tam hodně lepšího ubytování,hlavně čistějšího.

Ubytování  průměrně (1,8/5)

Apartmán - staré vybavení, špína v koupelně nesetřená podlaha, smrad - zatuchlina, a co nejvíce na kachličkách umyvadla byla ještě zaschlá pasta od předchozích návštěvníků, ručníky - každý pes jiná ves, no to by nevadilo ale vzhledově, použití tak na podlahu, takže člověk se štítil je chytnout. pokoje - manželská postel, každá jiná - manžel spal na desce,protože matrace ujížděla, postele dětí rozvrzané, jedna dokonce prasklá - povlečení ucmuchtané - no zlý sen. Koberce nevysáté všude pavučiny a ten smrad co šel z chodby směs hospodského smradu smísený se smradem z WC pro hosty hospody. Vyvětrat na pokoji nešlo neboť okno nemělo kliku.Topení zapínali až večer, v noci přetopeno nedalo se spát.

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Snídaně švédský stůl na tom asi nejde nic pokazit, ale večeře 1. guláš - no pro dospělé beru ale dát dětem 8 a 10 let ostrý guláš, po kterém huba hoří tak to je síla 2. večeře manžel nejí mleté maso, takže si musel objednat z jídelního lístku.

Jinak při jídle dva psi v restauraci nikoho nezajímalo, že se tam vyčůral nechali to tak a servírovala se večeře - no prostě hygiena na prvním místě.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Staré, špinavé všude po sedačkách na chodbě leží psi, smrad, no ubytování tak vhodné opravdu pro nějaké zvířátka nebo udělat z toho útulek pro bezdomovce. Personál velku fajn.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Kolem hotelu špinavo, jinak okolí krásné

Celkový dojem  průměrně (2/5)

No nikdy víc. Nikomu bych to nedoporučila ani svému největšímu nepříteli.Jediné štěstí, že jsme byli celé dny na sjezdovkách.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 13
z 41 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání