Napsat recenzi

ZKLAMÁNÍ - NEDOPORUČUJEME

Recenze hotelu Hotel Zlatý potok (dříve Hotel Rosa) **** (Česko - Jihočeský kraj - Nicov)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 1 559x
Recenze se líbila: 246 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásný kraj, pěkný hotel....ale je vidět, že majitel asi šetří na personálu, na platech a to se odráží v poskytovaných službách. Pracují tam servírky, které se snaží, ale jsou tam na směnu samy, jsou utahané a dle toho to vypadá. Koupili jsme si pobyt s krásným bazénem na obrázku, těšili jsme se, že po celodenních turách budeme 2 hodiny před večeří relaxovat u bazénu......čekala nás špinavá, zelená žumpa, o kterou se nikdo nestará!

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Postarší zařízení, ale čisté. Za celých 5 dní nebyla uklízečka, aby vynesla koše, dala čisté ručníky

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Snídaně celkem šly, ale když porovnám s jinými pobyty jinde, byly chudší. Muselo se jít již v 8 hodin, protože nedoplnují!!!!! Chtělo by to více zeleniny a ovoce.

Večeře výborné, ale do 150 Kč malý výběr, takže nad 150 Kč jsme stále dopláceli, bylo to drahé, třeba 229 Kč. Nealko drahé, ale to je všude na hotelech, holt snaží se z nás rekreantů vytřískat co to jde.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personálu málo, unavený, ale snažili se. Všude byly samé kočky, mám je ráda, ale v restauraci by se neměl\y potulovat.

Venkovní bazén - des!!!!! nedal se použít, nešla tam ani sprcha,

Deklarovaná ´WIFI vůbec nešla, špatný signál!!!!!!!

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,9/5)

-

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

pěkné, jen ty kopřivy by chtělo občas posekat

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Krásné okolí, hotel pěkný, ale je vidět, že málo personálu, který lítá a stejně nestíhá, je unavený, strašně se to tam prý střídá.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 21
z 36 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání