Napsat recenzi

Byla jsem jako Alenka v říši divů

Recenze hotelu Hotel Zlatý potok (dříve Hotel Rosa) **** (Česko - Jihočeský kraj - Nicov)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 2 342x
Recenze se líbila: 233 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velké, ale opravdu velké zklamání!!! Cituji větu: "Z lyžování či procházek po šumavských kopcích se budete rádi vracet za kuchyní, kterou ocenil i ten nejpřísnějších šéf Zdeněk Pohlreich." Ty dvě hvězdy by jste měli sundat!!! Je to ostuda co nabízíte...

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Dveře od sprchového koutu mi zůstali v ruce... Nešlo to dozavrit. Co se týče koupelny... Úchyt na mýdlo ve sprše byl, ale nic v něm. Na umyvadlem stalo cosi na kartáček. Byla bych se ho tam odložit, jak to bylo špinavé. V pokoji jsem postrádala zásuvky a když jsem je našla... Wau... Tohle ještě nevyhovělo?! TV na pokoji... Několik kanálu, ale jenom ČT24 neskákal... Na zbytek se nedalo koukat. Prý WIFi na pokoji... Další vtip... Ani WIFI ani signál.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Snídaně: je tu něco jako džus? Ne, máme to rozbité... Jinak jsem postrádala eleganci. Nakrájet sýr, salám hodit to do čehosi... Snídaně mne hodně zklamala.

Večeře: polévka... Kuchař byl asi ze slaného. Fuj... A druhý jídlo? No, dostala jsem nedopecene kuře... Fuj... K jídlu se nemá cenu vyjadřovat. HVĚZDY POHLREICHA TAM 100% NEPATŘÍ!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Holky nedrží jako tým... Neumí si rozdělit práci a člověk občas čekal i delší chvíli... Cca 40minut na pivo... ale jinak byly zlaté. Chtěli jsme udělat útratu a nebyla možnost... Dopili jsme za 2dny 4druhy... Všechno docházelo... nic nedokupoval majitel či provozní... Na čem chcete vydělávat?

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,9/5)

Lyže nemohu hodnotit, ale kola cca za 40tisic jedno jsme měli nechat venku. Tady se nekrade... Nebo na pokoj... Tak miláčkové spinkali s náma na pokoji. Ale kam si lidi v zimě budou dávat lyže... Hm.. to je ve hvězdách.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Neudržované! Okoli hotelu na mne tak působilo. Vzít si peníze a dál je neinvestovat... Bazén nefungoval... Byl ee

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

NEDOPORUČUJI. UZ NIKDY VIC SE SEM NEVRÁTÍM. A TO JSEM SI 100% JISTÁ!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 21
z 36 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání